Dr. Johnson
do tego śrubki w samarkach i dożywocie :)
ech
ale idzie się z tego wybronić tyle, że nie przed psami.
ale prawda taka ze jak znajda wage, samarki i wiecej niz jedna sztuke to dilka na bank
[/quot
Jebać Psy
Ja byłem przy akcji jak mojego kumpla zawineły psy bo miał kilka tabletek metanabolu w samarze. odrazu dostał laczka w plecy i w kajdany . Ja i jeszcze keden kumpel do sciany szeroko nogi.Ogólnie widowisko na cale miasto A wedlug policji po analizie wyszło że to tabletki amfetaminy ;D i dostał 2 lata w zawiasach.
A innym razem kumplowi znależli wage ujebaną od sqna i go zawineli odrazu na 48 do wyjasnienia ale miał zero przypału.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.