Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 119 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tazek »
ja polecam tez stare czarnobiałe filmy ;d
  • 119 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tazek »
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Filmy o archeologach itp, krowa i kurczak/jam łasica, no i może rzeczy typu król lew choć to nie z doswiadczenia juz

seriali nie polecam, próbowałem weeds ale zbyt skomplikowana akcja =)

filmy o archeologach sa genialne.

@tazek
wez sobie slowa tehacka do serca i przestan spamowac
get a life =)
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ivghald »
o kurrrrr... Wczoraj konkretnie skuty zrobiłem podejście do Hydrozagadki. W połowie wyłączyłem, bo wytrzeszcz oczu był za mocny. TEN FILM JEST KRZYWY. Niemniej zajebisty, dziś dokończę.
soundcloud.com/nothingisserious
Is this shit worth doing?
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
Tylko najpierw zdejm kapelusz :)
  • 67 / 2 / 0
Jako, że ten topik mnie zainspirował do oglądania codziennie po kilka filmów na zjarce, będę raportował, co jest fajne do palenia, a co nie. Filmy będą wybierane losowo.
Spoiler:
Mam dosyć, muszę odpocząć, bo to była ostra jazda bez trzymanki. Wszystkie trzy filmy polecam na zjarkę. Zwłaszcza to trzecie, chyba, że przeczytaliście spoiler, lol. Jutro więcej. Cześć!
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
%-D Ivghald prawie jak na filwebie
Sex telefon
  • 282 / 1 / 0
tehacek pisze:
filmy o jaraniu i murzynach są denne (...)

:heart:

How High,
Ali G,
Boski Chillout (ten może nie być o murzynach),
etc.

W ogóle utwory (muzyczne, kinowe, literackie) "o jaraniu" są denne.
Ad rem:
Zelig, Woody'ego Allena. Serdecznie i szczerze polecam ten kosmiczny film.
http://www.filmweb.pl/f11986/Zelig,1983

Ale też kurwa pytanie zadane bez sensu. Na " " " zjarke " " " (ę?) to sobie można " " " wjebać coś na gastro " " ".
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Diviner Sage »
Czeski film "Jedna Ruka Netleska", zajebiście bekowa komedia. Najlepszy jest motyw jak gość zjadł muchomora i rozmawiał z drzewem o swoich planach życiowych :)
  • 67 / 2 / 0
Znam! Świetny film, po prostu trzeba obejrzeć. Zna zjarce czy też nie. ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.