Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 119 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tazek »
ja polecam tez stare czarnobiałe filmy ;d
  • 119 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tazek »
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Filmy o archeologach itp, krowa i kurczak/jam łasica, no i może rzeczy typu król lew choć to nie z doswiadczenia juz

seriali nie polecam, próbowałem weeds ale zbyt skomplikowana akcja =)

filmy o archeologach sa genialne.

@tazek
wez sobie slowa tehacka do serca i przestan spamowac
get a life =)
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ivghald »
o kurrrrr... Wczoraj konkretnie skuty zrobiłem podejście do Hydrozagadki. W połowie wyłączyłem, bo wytrzeszcz oczu był za mocny. TEN FILM JEST KRZYWY. Niemniej zajebisty, dziś dokończę.
soundcloud.com/nothingisserious
Is this shit worth doing?
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
Tylko najpierw zdejm kapelusz :)
  • 67 / 2 / 0
Jako, że ten topik mnie zainspirował do oglądania codziennie po kilka filmów na zjarce, będę raportował, co jest fajne do palenia, a co nie. Filmy będą wybierane losowo.
Spoiler:
Mam dosyć, muszę odpocząć, bo to była ostra jazda bez trzymanki. Wszystkie trzy filmy polecam na zjarkę. Zwłaszcza to trzecie, chyba, że przeczytaliście spoiler, lol. Jutro więcej. Cześć!
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
%-D Ivghald prawie jak na filwebie
Sex telefon
  • 282 / 1 / 0
tehacek pisze:
filmy o jaraniu i murzynach są denne (...)

:heart:

How High,
Ali G,
Boski Chillout (ten może nie być o murzynach),
etc.

W ogóle utwory (muzyczne, kinowe, literackie) "o jaraniu" są denne.
Ad rem:
Zelig, Woody'ego Allena. Serdecznie i szczerze polecam ten kosmiczny film.
http://www.filmweb.pl/f11986/Zelig,1983

Ale też kurwa pytanie zadane bez sensu. Na " " " zjarke " " " (ę?) to sobie można " " " wjebać coś na gastro " " ".
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Diviner Sage »
Czeski film "Jedna Ruka Netleska", zajebiście bekowa komedia. Najlepszy jest motyw jak gość zjadł muchomora i rozmawiał z drzewem o swoich planach życiowych :)
  • 67 / 2 / 0
Znam! Świetny film, po prostu trzeba obejrzeć. Zna zjarce czy też nie. ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.