Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Hurra, diese Welt geht unter
[ external image ]
ja mam identyczny uklad zyl, tylko ze mam zrosty na przeglubach obu na tej cefalicznej i srodkowej (??). pewnie dlatego ta "basilic" mam taka masywnaw koncu czyms krew musi w rekach plynac. ale ostatnio jak mialem przygode z igla, co silikonu na oczy nie widziala i walic we wszystkie zyly po kolei, bo nagle takie widoczne sie zrobily haahha [kurwa co za belkot to sie wytnie :-P ]
moge sie tym zajac, ale ja tam zaden ekspert anestezjolog zem nie jest, 2 miechy pukam z tym ze dosc czesto n
basic, te 12 to tragedia, ale mysle ze mozna sie nauczyc z tego pukac. zazwyczaj dobra regula jest wpierdolic to sobie calkowiecie do bata i to wcale nie pod malym katem, nie pierdolic sie z tym. dosyc trudno przebic zyle na wylot albo z boku ja tam preferuje 0.5x25, pierwrszy strzal i pierwszy udany.
2 paczki na raz waliles?
nie widze juz nic na oczy... spaaaaaaaćććććććććććććććććććććć
Miejsca wkłucia należy wybierać od dołu, czyli dłoń, przedramię, dół łokciowy, ramię - przy zachowaniu takiej kolejności jeśli na żyle zrobi się zrost powyżej niego jest ona nadal nadająca się do użytku.
z ta staza to faktycznie ma sens ;) poza tym bez stazy czasem zyla lubi spierdolic na bok pod naciskiem. radze wszystkim uzywac porzadnej gumowej stazy. paski i smycze to szit, nie uzywajcie tego :-P nie raz puscisz co masz w zebach a to skurwysynstwo jeszcze troche trzyma i przynajmniej troszeczke ci pierdolnie pod skore. jak zwalniasz staze gumowa to ona spada na ziemie. no i nie trzeba jej trzymac, nie robi obtarc, nie wykreca batow...
z tymi zastawkami to trzeba pamietac, zeby szukac znikajacego odcinka zyly po tej stronie w ktora przesuwamy palec :-P w kazdym razie u mnie to nie dziala chyba ;] na pewno nie wolno pukac w okolice miejsca gdzie zyly sie schodza.
nie wiem jak wy ale ja nie musze nic odciagac ani instalowac sobie babelka z podcisnieniem w pompce :rolleyes: przeciez krew w zyle zacisnietej staza jest pod cisnieniem, szuka miejsca gdzie by spierdolic. i sama wskakuje sobie do igly, wystatczy zostawic powietrze w kontrolce..
podczas pisania tego przygotowywalem sobie full pro iniekcje z amfetaminy, kupilem se nawet te gaziki nasaczone IPA . wciskam wyslij i pukam
edit: poszlo bezproblemowo, praktycznie juz teraz nie ma sladu ;] za czysta jest ta feta, prawie nie ma wjazdu
edit: ok, dzisiaj w nocy to wszystko opisze najdokladniej jak umiem, zedytuje tamtego posta bo i tak nikt tam nie pisze i sie podklei
ps.uzywam igly 0,45 i pompy 2cc z plastikowym tłokiem.
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
Jeśli na trafisz na lekki oprór to dobry znak, to żyła. Da się to rówineiż poczuc że jesteś z żyle, bynajmniej ja czuje:) oczywiście należy sprawdzic czy napewno w tej żyle jestes, więc pociągnij tłoczek, gdy wpadnie krew to puść staże i można ładowac. Nie za szybko, nie za wolno.
Po pierwsze jak szczypie, to nie ładuj bo nie jestes w żyle.
Jeśli nie chcesz miec siniaków to postaraj sie dobrze trafiac i gdy skonczysz wbijac zanim wyciagnisz przyłóż wacik i dopiero wyciagnij igłe.
Ja sie kształciłam sama, dwa lata juz praktykuje, nikt mnie nie uczył wiec wytłumaczylam najlepiej jak potrafie a nie książkowo.
Najlepiej przyjedź do mnie to ci zrobie profesjonalnie:D
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?