Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Nie wiem jak wy, ale ja po przywaleniu w takie upały jakie ostatnio nawiedzają nasz smutny kraj odczuwam mniejszą euforię itd, natomiast gdy wejdę do chłodnego pomieszczenia władek działa jak należy. Czy tylko ja jestem zjebany czy ktoś ma tak samo?
http://www.youtube.com/watch?v=Ds9JN1XaBRA
" Taka iluzja pomaga opadać emocjom. "
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Ja jak ćpałem ostro fete to najbardziej lubiłem pochmurne dni i temperature kilkunastu stopni Celsjusza, wtedy najlepiej się czułem. Ostra zima też jest kutasowa jeśli chodzi o walenie prądu
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.