Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Stary, stary sposób. Rozkminiamy jak go lepiej wykonać. Jak chwilę pogulczy to może być za krótko.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 122 / 2 / 0
A ile haszyku potrzeba tak, żeby "dobrze" było. Jak wychodzi ten sposób z topami i czy wogóle wychodzi.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Z topami słyszałem ostatnio historie od ruskiego starszego typa że działa i on umie to zrobić jakoś z mlekiem i podgrzewaniem ale za mocno się w to nie wtajemniczałem.

haszu zależy jakiego ale ten co tu dawałem to byl stary znalazłem go w szafce było go sporo i nie działał w blantach prawie wcale ale za to palony na puszce kopał otumaniając był stary i hujowy kostka była 2cm na 3cm i gruba na 1cm to z tego co ugotowałem to wypiłem 2 łyki bo miało chujowy smak i wylałem resztę myślałem że nic z tego nie będzie i po 40 minutach sie ujawniło i towarzyszyło przez pół dnia %-D
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zwykle styka gram haszyszu. Topów niby też koło tego ale jadłem raz jogurcik z pół grama i było bardzo.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
No i nie ma jak doprawić miodem, gałką i cynamonem. Przysmak.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
no wiec znalzlem mega plantacje przemyslowki i ktos moze mi powiedziec ile lisci trzeba zebrac na makumbe co by dobrze poklepalo? jestem stalym jaraczem wiec domyslalem sie ze troche tego trzeba bedzie nazrywac :D
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
szkoda zachodu. powaznie
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 457 / 1 / 0
szkoda twojego czsu i zdrowia serio ... przemysłówka sie nie nadaje do makumby
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 80 / 2 / 0
uuuuuuuuuu tzw "makamba" jest okrutnie miażdząca;-) ale z przemysłowki to możesz jedynie krem do rąk zrobic
nie o różach nie o bradkach
  • 460 / 5 / 0
Wątek jest o makumbie, ale ja preferuję cannabutter. Ile masła na 2 panienki( biedaczki nie przeżyły powodzi) po 60cm?
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.