Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
przez tydzien wmawialem sobie ze ide do apteki po ostatnia paczke :nuts:
teraz jestem po dwoch dniach bez cpania i generalnie to przyjebalbym znowu
macie jakies patenty na tego skurwysyna? nie wiem, duze ilosci kofeiny? jarac zielsko az przejdzie?
ja mam jeden patent zeby nie wpadac w ciagi, na mnie przynajmniej dziala: tak 4 godziny po strzale jak zaczyna sie wkreta na wiecej wypic ze 2 browary tudziez 2 kielony i najlepiej do tego pare buchow. ochota na wycieczke do apteki mija od razu :-P
Wg mnie metkat uzależnia i to mocno, czasem może pomóc tylko wyraźne STOP ze strony życia, zwłaszcza gdy pukasz, a na typowe przetrwanie kilku nastu dziesięciu godzin od chęci pobiegnięcia do apteki mi pomagało dxm, tylko.
@pjaq: sam fakt ze pukales to 3 miesiace codziennie i nawet sie nie zastanawiales nad uzaleznieniem sugeruje ze cos jest na rzeczy nie? z jakiego powodu przestales?
chomik_morski pisze: Wszystko jest lepsze od metkatynonu iv no moze nie wszystko ale wszystko z apteki
w sensie ze nie ma nic lepszego?
jesli chodzi o lapy to jak sie umie pukac to nie jest tak zle, ja pukalem 3 tygodnie codziennie, teraz trzeci dzien nie pukam i prawie nic nie widac.
miauuu miauu, kici kici
Od jutra rzucam.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.