Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 91 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mdma'niac »
a któż to może wiedziec, co tam siedziało, w zasadzie mogło prawie wszystko, ale po efektach jakie mieliście i jak wygladał wasz dilec, to może kółka zmieszane z fetką, i to jakieś srednie, bo czesto podobne efekty mialem po dropach niewiadomego pochodzenia..
Niby lekka euforia, rozluznienie i ogolnie jakby milosc ale wszystko to jednak duzo slabsze i co kilka(nascie) minut znowu jakby zwała, zimny pot, wkurwienie, i tak na zmiane..
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2009 przez mdma'niac, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik mdma'niac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SWIM »
Mix fety z 2c-b?
  • 69 / / 0
Tera ja się podłącze do tematu. Ostatnio u mnie na wiosce pojawiło się dziwne niby ścierwo. Mocno wilgotne, bez zapachu, lekko żółte, smak mączno gorzkawy, przy czym z mąka nie było to żenione bo sie w wodzie dobrze rozpuszczało. Po rozdrobnieniu można było zauważyć małe kryształki. Zajebałem z panną po połówce w bombie. Zaczęło działać dopiero po pół godzinie. Efekty: Zrobiło się ciepło, uczucie lekkich rąk i nóg, szneki jak chuj, oczy w gałkach zapierdalały tak ze głowa bolała, przy czym nie było typowo amfetaminowej stymulacji. Zapodaliśmy później jeszcze po sztuce na łeb doustnie. Zwała ? 2 dni nie spałem, przepić nie szło, ze zmęczenia lekkie haluny, ogólnie męka przypominająca trochę zjazd po BZP. Kto spotkał się z czymś takim i wie co to mogło być ?
  • 5 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: klonik13 »
dobrej fety to niema kilka lat niewaliłem teraz każdy miesza białe z czym popadnie po zjedzeniu 2sztuk zastanawiam sie czy kopie 10 lat temu zażucałem 2setki i 2doby z głowy teraz 2 wory i do spania normalnie paranoja co się dzieje z prochem w krk.....
Uwaga! Użytkownik klonik13 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
No właśnie miałem dostęp do dobrego sztrumu jakieś 2 miechy temu, jak zajebałem ryge to mi się od razu stare czasy przypomniały :-p
  • 5 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: klonik13 »
teraz debile podniecają się czymś co śmierdzi jak lakier i niekopie apo worku idą lulać...
Uwaga! Użytkownik klonik13 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
heh dokładnie dawka amfetaminy dla początkującego to ok 50mg!!! hehe więc nawet zaprawiona osoba nie weźmie naraz 0,3g czystej nie wiem nawet czy na 0,2 by sie ktoś pokusił ale na pewno nie było by miło po takiej dawce, a teraz pomyślcie co wy jecie?

@The overdoser: "Tera ja się podłącze do tematu. Ostatnio u mnie na wiosce pojawiło się dziwne niby ścierwo. Mocno wilgotne, bez zapachu, lekko żółte, smak mączno gorzkawy, przy czym z mąka nie było to żenione bo sie w wodzie dobrze rozpuszczało. Po rozdrobnieniu można było zauważyć małe kryształki. Zajebałem z panną po połówce w bombie. Zaczęło działać dopiero po pół godzinie. Efekty: Zrobiło się ciepło, uczucie lekkich rąk i nóg, szneki jak chuj, oczy w gałkach zapierdalały tak ze głowa bolała, przy czym nie było typowo amfetaminowej stymulacji. Zapodaliśmy później jeszcze po sztuce na łeb doustnie. Zwała ? 2 dni nie spałem, przepić nie szło, ze zmęczenia lekkie haluny, ogólnie męka przypominająca trochę zjazd po BZP. Kto spotkał się z czymś takim i wie co to mogło być ?"

Mi się wydaje chociaż tylko domyślać się już możemy że to po prostu odpad z produkcji amfetaminy czyli amfetamina z jakimś wypełniaczem zanieczyszczona P2NP oraz iminami. A te kryształki miały jakiś kolor ? jesli od beżowego do lekko pomarańczowego to było to P2NP jeśli przezroczyste to jakiś wypełniacz :)

Ja takie efekty jak w pierwszym pości widziałem u ludzi którzy wzieli amfetamine a potem chcieli iść spać i wzieli rolki albo zolpi w niedostatecznej ilości.
  • 69 / / 0
@ Gizmo Krysztalki byly jasnobezowe.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
u mnie ostatnio jakieś dziwne ścierwo jest, śmierdzi, kurewsko "wypala mózg" i dziwnie działa.
Bardziej euforycznie niż stymulująco, chociaż spać się nie chce. Nie chce się łazić, najlepiej rozsiąść się w fotelu i rozpłynąć. Na początku jest stymulacja i gadatliwość, potem rozleniwienie i pluszowatość. Po 7 godzinach od wzięcia zasnąłem. Rano i cały następny dzień, obniżony nastrój.

Źrenice cały czas w normie.
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.