Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
TommyHilfiger7 pisze: Myślę, że bzdury gadacie... Ja jestem na ciągu efy już prawie drugi miesiąc z przerwami (nie przekraczam dawki DOBOWEJ 120mg - tylko do treningów) i pot zmienił zapach tylko na początku cyklu (tydzień, może 10dni) a potem wszystko wróciło do normy.
W pizdę możesz sobie wsadzić te swoje śmieszne słowa krytyki choć od tego Ci już kurwa rozumu nie przyjdzie. Troszkę na to za późno. Ale ja rozumiem - debili nie sieją - sami się rodzą...
TommyHilfiger7 pisze: W pizdę możesz sobie wsadzić te swoje śmieszne słowa krytyki choć od tego Ci już kurwa rozumu nie przyjdzie. Troszkę na to za późno. Ale ja rozumiem - debili nie sieją - sami się rodzą...![]()
Się nadaje do knajpy... ;-)
Gość miał chyba trudne dzieciństwo...
Matka go pewnie z procy karmiła...
Nie wiem ale musi coś jebać a ja chyba nie czuje. Jak to z siebie wyrzucić jak najszybciej albo maskować?
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.