Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zourbie »
10mg to naprawde dobra dawka na początek przygody z zolpi
  • 35 / / 0
Zolpidem to ZUO fchuj! Powtarzam to zdecydowanie za często pisząc o zolpidemie.
A czemu tak? Bo dzisiaj rozkaszaniłem samochód będąc na świeżowciągniętych 30mg. Żeby było śmieszniej wjechałem w inne zaparkowane auto samemu jadąc 20km/h, na (nie)szczeście to moje auto bardziej ucierpiało a tamten miał tylko parę rys. Tak kurde jazda samochodem na świeżo jest zdecydowanie niepolecana, zupełny brak wyczucia odległości, poza tym wszystko się rozdwaja, i to nie jak przy alko tylko widać 2 dokładne kopie danej rzeczy i nie wiesz która jest prawdziwa. Tak wiem debilizm, i Ci co chcą powiedzieć 'wiedziałem' i 'aniemówiłem' niech walą smiało :P Im mocniej tym lepiej xD, przynajmniej ciekawie ;)
Uwaga! Użytkownik Majster Klepka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
Szkoda że jechałeś 100km/h i się nie zabiłeś.
Brak mi słów jak czytam posty takich idiotów jak ten wyżej
adhsive@safe-mail.net
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Chyba nie miał napisane na ulotce, że zolpidem osłabia zdolność psychomotoryczną %-D Ja bym kiedyś po klonach na krętej górzystej bocznej drodze rozjebał auto ;] Od tamtej pory nie jeżdzę po benzosach autem, ni chuja ! Niby słaba bomba a taki reflex jak u szachisty, cholera jasna.

Adhesive nigdy nie popełniłeś żadnej głupoty? ;) Każdemu się zderza, czy tam zdarza
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Na ulotce miałem napisane, ale nie wiem czy ten gość który jest mną po zolpidemie też to czytał, wątpie czy on w ogóle czyta.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2009 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 35 / / 0
Adhesive nie gorączkuj się tak. Nie wiesz, że na zolpidemie nie ma się jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i hamulców? No właśnie, wygląda na to, że to nie była moja wina tylko wina 'leku', co z tego, że dawka wielokrotnie przekroczona %-D
Uwaga! Użytkownik Majster Klepka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
no a wytlumaczcie mi czy kazdy kto to przedawkuje zamienia sie w odpierdalajacego, szukajacego alko i tabletek zombie?
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
ja nie.
Jestem człowiekiem kulturalnym i sam fakt zerwania filmu nie jest dla mnie wymówką dla robienia przypałowych rzeczy
Orient!!!
.
  • 321 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jazzbass »
muahhuahuahuahuahuahuahuaj

[ external image ]

Taki zestaw umozliwia mi robienie rzeczy o ktorych mi sie kurwa nie sniloooo :D:D:D:D

Laseczki me, flota dysponuje koledzy nakurwiaja, JAJJAJAJ ACZEGO CHCEIEC WIECEJJJ>>>>>?????
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2009 przez jazzbass, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
@ hitori

na trzezwo jestem rowniez kulturalny, nawet jak sie upije trzymam fason. a po zolpidemo? byle wiecej talbletek szukac petow(nie pale na codzien) i drinka cokolwiek :np szklanka amareto) dlatego trzyam sie od tego przypalowego leku z dala zawsze jak sie wciagnie 1 kreseczke cos szepce do ucha :"a moze by tak jeszcze jedna wciagnac, cozuchu" ale ja nie chce... "no co Ty wyluzuj dobrze bedzie..... o widzisz?...teraz na druga dziurke wciagnij" O kurwa co robilem prze 3 godziny, gdzie ja kurwa jesm?!, i dlaczego z moich lekow zostal tylko pusty blister po nasenie :wall:
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.