Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: robinchuj »
mniemanolog pisze:
Siemanko!
Mam paczkę estazolamu, niestety przeterminowanego o 4 lata i parę miesiecy. Mam w związku z tym pytanie czy spożywanie takiego estazolamu jest bezpieczne i czy w ogóle będzie działał?
dzięki za odp
3 tygodnie temu delektowałem sie estazolamem z roku 2007.gdzies tu juz na forum o tym pisali ze te leki mozna spozywac dlugo po skonczonym terminie waznosci.na mnie dzialal jak nalezy.szkoda że nie jest z nim jak z winem im bylby starszy tym mocniej kopał :cool:
Uwaga! Użytkownik robinchuj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
mniemanolog pisze:

Jak myślicie, lekarz domowy wypisałby mi miascerynę albo tranzodon albo remeron, czy to tylko psychiatra wypisuje?
Może wypisać na 100% ze swojej strony polecam tranzodon albo remeron (mirtazapina). Moim zdaniem mianseryna jest najgorsza z tych trzech wymienionych przez ciebie leków, ale pamiętaj ze pisze to na podstawie tego jak działały na mnie.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2009 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
mniemanolog pisze:
Siemanko!
Mam paczkę estazolamu, niestety przeterminowanego o 4 lata i parę miesiecy. Mam w związku z tym pytanie czy spożywanie takiego estazolamu jest bezpieczne i czy w ogóle będzie działał?
Hmm, nie będę cię do niczego namawiał, powiem tyle, że ostatnio miałem różne przeterminowane benzo, nawet alprazolam z datą do 2002 i wszystkie działały. Ja bym jadł i się nie bał, ale to tylko moje zdanie;).
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
nieprzeterminowane leki nie szkodzą, i z własnego doświadczenia też to wiem.

swoją drogą estazolam to bardzo dziwne benzo jak dla mnie. bardzo mnie usypia (chociaż zazwyczaj zawsze potrafię powstrzymać senność we wszelkich wypadkach) i musiałabym tego zjeść chyba naprawdę dużo, żeby poczuć się ujebaną. ostatnia próba zakończyła się na 20mg i piwie i nie czułam praktycznie nic z tego, czego oczekiwałam, czyli benzodiazepinowego zajebania.

czekam na klony, bo to-to mi się nie podoba.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
A mnie za to te 20mg porobilo tak ze nakradlem nam wuchte piwek i 2 paczki cameli, tyle ze faktycznie sam efekt 'ujebania' trwa dosyc krotko, a sennosc po wzieciu tego srodka utrzymuje sie praktycznie przez caly dzien. W sumie z braku laku dobre i to :P
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 1072 / 122 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
Słabe to i gówniane. Z moja słabą tolerką spowodowaną brakiem dostępu do benzo 12 mg załadowałem i cholera wie czy się w głowie czy w dupie kręciło.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 232 / / 0
Cześć z nudów buszując po domu natknołem się właśnie na ten specyfik, i mam pytania jaka dawka na początek ? ważę 70kg a 1 tabletka zawiera 2mg więc proszę o odpowiedź albo podanie mi jakiegoś wzoru żebym mógł sobie obliczyć ile zarzucić żebym się w szpitalu nie znalazł hehe
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
  • 84 / 1 / 0
estazolam to jedno z moich pierwszych benzo, bez tolerki wieczorem zarzuciłem 10mg zapite browcem ,i tak mnie jebło że jeszcze rano miałem problemy z wyjsciem z łóżka
Uwaga! Użytkownik Louis de pointe du lac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Weź pod język jedną tabletkę. Trzymaj ją tam aż się rozpuści/wchłonie. Po godzinie czasu stwierdzisz czy jest ok czy za słabo. I nie rób czasem jak ten koleś, co ma francuski nick, bo się to może debilnym przypałem skończyć, urwaniem filmu albo chuj jeden wie czym.
Możesz wypić browca, byle nie za dużo. I nie dojadaj. Okragłe to, ale niestety tylko wygląda jak cukierek. To mały zdradliwy skurczygnat. Nie przesadzaj na pierwszy raz ani z dawką estazolamu, ani z alkoholem. Alkohol nasila działanie benzodiazepin, powo
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1111 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Bez megatolerki jedna sztuka!
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który połknął woreczki z mefedronem

Prokuratura Rejonowa w Ostrołęce poinformowała, że są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który zmarł w piątek po połknięciu woreczków z mefedronem. Jak informowaliśmy, nastolatek dzień wcześniej wrócił z przepustki do Okręgowego Ośrodka Wychowawczego w Laskowcu. Chłopak miał próbować narkotyki przemycić w żołądku.

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.