Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
p4g4y0zzz(X) pisze: Chuj, biore 5'tke jarania i nasacze to wszystkim co mam po czym puszcze w obieg. Zobaczymy co ludzie powiedza nt. tego palenia. A nie wiecie przypadkiem jakie jest LD50 dla wyzej opisanego kanabinoidu?
Tylko daj znac bo chetnie coś takiego z kwasem zmixuje :D
Co fo ld50
Oral LD50 (rat): > 5000 mg/kg
Skin LD50 (rabbit): > 5000 mg/kg
Co fo ld50
Oral LD50 (rat): > 5000 mg/kg
Skin LD50 (rabbit): > 5000 mg/kg
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
spróbuj lepiej najpierw 50, a potem 100. ja przy sporej tolerancji testowałem jakieś 30-40mg, ale j-73, które ma ok. 75% potencjału 18, z bardzo pozytywnym skutkiem :) tj. mocne upalenie, ale bez jakichś badtripow.
So enjoy life, you only get one
działanie jest bardziej subtelne, nie upierdala tak momentalnie. powiedziałbym, że euforia porównywalna, a mniejsze ujebanie (mam nadzieje, że jasno się wyrażam). nie próbowałem nowych mieszanek.
moja 73 była z beteemitakdalej, z poprzedniego rzutu (off white).
So enjoy life, you only get one
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.