- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
chyba jednak za wcześnie, w końcu dopiero kilka dni temu odstawiłem paroksetynę przez którą opiaty prawie w ogole nie działały. Od jutra 450mg moklo a potem po kilku dniach 600mg. Jutro albo pojutrze powinienem mieć buprenorfine i troche heroiny.
jak te opioidy dojadą to przetestuje i dam znać jak działają.
Przy fluo na ulotce pisze, że trzeba. Nie wiem jak z paro.
Z mojego doświadczenia wynika, że 300mg mobemidu nie daje lepszych rezultatów niż 150mg (jedna tabletka). Godzinę przed zamawianą kodeiną, potem 15mg doustnie/7,5mg midazolamu domięśniowo i jest rozkosznie.
Mam 5 tablet tego moklo, a niech stracę - sprawdzę za niedługo jak działa moklo z kodą...
Największa szansa, że coś z miksu wyciągniesz.
Zarzucałem moklo z dxm - 300mg moklo + 150mg DXM, a i 20mg fluoksetyny.
tramal nie działał mi jak go jadłem
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).