- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Tylko jak wygląda to wzmacnianie. Ktoś stosował moklobemid i mógłby napisać jak wygląda faza po opiatach podczas brania tego leku? Jak bardzo wamacnia opiaty i czy dotyczy to ogólnego działania opio czy też wzmacnia samą sedacje?
w tym wątku jest trochę o wzmacnianiu kody i z tego co zrozumiałem podczas brania moklobemidu kodeina działała lepiej, a skutków ubocznych nie było. http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... ,5;nocount
Ja przetestuje moklobemid z kodeiną, buprenorfiną i heroiną. Zacznę od małych dawek aby sobie nie zrobić krzywdy.
Co do działania. Ja brałam bodajże 150 moklobemidu/dzień (mogę się mylić, było to dość dawno). W tym okresie z opio brałam tylko kodeinę. Nie było wzmocnienia sedacji, za to wzmacniało się to co wszyscy w kodeinie najardziej lubimy: wejście i pierwsza faza działania, całe to osławione kodeinowe ciepełko i euforia. Mix 5/5, ale uważaj!
Najwięcej wyciskałem z mixów moklobemid + citrosept + kodeina.
Przy tolerce kiedy 900mg praktycznie nie klepało, 300mg w takim mixie składało nieziemsko.
Dziś znalazłem ostatnią tabletke moklo, zjadłam ją, po godzinie wziąłem 150mg (!) kody i poczułem przyjemną, leciutką faze.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
aby otrzymać najlepsze efekty moclobemid należałoby stosowac co najmniej 14 dni. ale tu sa już tak różne szkoły i zdania, ze najlepiej to jednak empirycznie przetestować.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.