Zombie pisze: Byłam w sklepie, gdzie sprzedawano browary/energy drinki/cukierki i inne wynalazki z marihuaną
chętnie bym zobaczył co w nim dokładnie mozna kupic i za ile...
moze mają stronę www?
szukałem na googlach smartshopów w czechach ale jakoś nie znalazłem..
vile pisze: dzieki za info. myslisz ze w takim cieszynie sie uda czy jechac od razu jechac do ostravy?
Tylko jak tam nie byłeś jeszcze to możesz mieć problem z kupnem, bo skubańcy nie chcą sprzedawać Polakom. Ale powinno się udać.
Jednak polecam Cieszyn, jest tam taka fajna knajpka koło dworca autobusowego... :-D
kupiłem se 20g co prawda topy są małe, materiał wogóle pomielony i jest dóżo małych łodyg, ale klepie nieziemsko:D
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
W Ostravie coffeshop jest cały czas, bletki daja za darmo i młynek też zawsze można pożyczyć :-)
Tylko jak tam nie byłeś jeszcze to możesz mieć problem z kupnem, bo skubańcy nie chcą sprzedawać Polakom
prosił bym o jakieś poważniejsze namiary na ten coffee w Ostrawie, znacie chociaż nazwę lokalu?
chodzi o to ze nie chca sprzedawac obcokrajowcom czy nie chca sprzedawac polakom bo nas nie lubia?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.