Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 1 / 0
czajnikof pisze:
Jakaś ustawka [H]? My się wybieramy ekipą. Planujemy zrobić jakiś transparent, jak w tamtym roku zresztą, tylko że historia lubi się powtarzać i nikomu się nie będzie chciało robić pewnie.
Ty czajnikof weź kij od miotły, przymocuj czajnik i pokaż kto rządzi na manifie!
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Co tu tak cicho? Biorę ze sobą palenie. Chętnie mogę się zgadać na jakieś znarkotyzowanie się. Szczególnie fajnie by było, jakby ktoś gbla przytargał...
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 17 / 0
2 lata temu marsz był ok, ale tyle ile sie dresiarni najebanej wszelakiej maści naruchało to ja Cie pierdole w zeszłym roku. Na dodatek te smierdzace skurwiele nie mieli ani hajsu, ani palenia tylko zapierdalali z najtanszymi browarami i sępili chuje palenie od wszystkich.

Chodź Mary Jane kocham całym sercem, to pierdole takie MMM w którym występują wieśniaki z Hemp gru.

NIE BĘDĘ.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 16 / / 0
ja sie wybieram
(czajnikof bede w koszulce w ktorej ci wysłałam kiedys zdjecie, moja kol. ma taka samą ;p ) HIGHAGAIN !
This way I'll always be for you
And to see you now and help me on
You know they like to knock me down
But I don't stay down for very long
  • 1067 / 206 / 0
jolunia999 pisze:
ja sie wybieram
(czajnikof bede w koszulce w ktorej ci wysłałam kiedys zdjecie, moja kol. ma taka samą ;p ) HIGHAGAIN !
Mam to zdjęcie nadal. Ale obawiam się że to może nie starczyć, ustawiamy się gdzieś?
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1067 / 206 / 0
To jak? Ja będę na 100%, już jestem w wawce. Biorę ze sobą czajnik, na pewno mnie poznacie. :-D
zdjcie003n.jpg (298 KB)
Ostatnio zmieniony 23 maja 2009 przez czajnikof, łącznie zmieniany 1 raz.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 119 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tazek »
o lol
  • 930 / 29 / 0
Może ja czegoś nie ogarnąłem, ale wydaję mi się, że marsz miał iść pod sejm, tymczasem masa ruszyła za lawetami do jakiegoś klubu pod polem mokotowskim, część wbiła się do niego, reszta się rozeszła.
I o co chodzi?
Generalnie średnio było.
Jesza spotkałem. I Jezusa Chytrusa.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
[ external image ]

a sam marsz w porządku, jako że dostałem jestem z uprzejmości kolejke szkła i dobrego nawet winiacza.

Czajnik miły człowiek.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2009 przez Frame, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.