mam w kieszeni klonazepam.
Czeslaw pisze: Święte słowa. Ale jakby dać małpom brzytwy, to nie wszystkie by się zarżnęły. Selekcja naturalna zrobiłaby się wydajniejsza, z 7 miliardów ludzi zrobiłoby się 5 (albo i 2). Problemy głodu, niedoboru wody, braku surowców zostałyby rozwiązane. Przeludnienie globu jest bardzo niewskazane. Ja tu widzę same plusy.
Tylko zostaną mohery. One raczej nie będą napierdalać hery albo koksu.
A prawdę mówiąc to byłbym jednym z pierwszych, którzy dokonaliby samoutylizacji i to jest w tej wizji najsmutniejsze.
temu forum jest coś takiego potrzebne. uczy tolerancji. popatrzcie i uczcie sie szanowni państwo, jak można komuś naprawde w kulturalny sposób przypiąć łatke, dając powody do myślenia, a nie do obrazy :-)
a co do odpowiedzi na pytanie "Heroinisto, kim jestes" to jest chyba jedna tylko odpowiedź- człowiekiem
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
mam w kieszeni klonazepam.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.