Ostatnio zaszalałem i poszło w przeciągu niecałego tygodnia (5dni).... 4200! Kurwa!
Wszystko przez święta i pierdolony alkohol, że o koledze - niećpunie nie wspomnę (bezrobotny jabaniec emigruje do obcego miasta, więc trza było go ugościć ;D).
Nie wspomnę też jakie perełki zmarnowałem w tym czasie (oczywiście przepisane przez lekarza)! Ździebeńko morfiny (połowę z tej maleńkiej dawki rozlałem, a miał być piękny miks z kodą ;(), trochę klona i tramalu - wszystko to w szkle! Kurwa, jaki człowiek przez ten alkohol durny :/
ale cóż to se ne vrati :/
Jedynie tramca poczułem i chodź wejścia jakiegoś specjalnego nie było, to w miksie spisał się należycie
Tylko żal tej morfinki ;(
Trza czekać na czerwiec. Igły nie są takie straszne jak je malują
-----------
A najgorsze w tej kodzie to są pieniądze, a w zasadzie ich brak. Zarabiam 2,5 k i co miesiąc zamykam bilans z 5 k debetu :/
Jedna, jedyna para porządnych spodni, rodzice na utrzymaniu i niekończące się wydatki. I weź tu człowieku żyj :(. Nawet z chaty nie mam co sprzedać :/
Się zwierzyłem jak jak u jakiegoś psychoanalityka, aż mi lżej.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
Mówiłem, że powinieneś grubą igłą zaciągnąć, a nie ampułkę kruszyć...
Od jutra rzucam.
mam w kieszeni klonazepam.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.