Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kodeiny tygodniowo spożywacie ?
mniej niz 200 mg
111
28%
200-600 mg
101
26%
600-2000 mg
104
26%
2000-3000 mg
36
9%
3000-4000 mg
15
4%
wiecej niz 4000 mg
27
7%

Liczba głosów: 394

ODPOWIEDZ
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
3150 gdzieś tak.
Ostatnio zaszalałem i poszło w przeciągu niecałego tygodnia (5dni).... 4200! Kurwa!
Wszystko przez święta i pierdolony alkohol, że o koledze - niećpunie nie wspomnę (bezrobotny jabaniec emigruje do obcego miasta, więc trza było go ugościć ;D).
Nie wspomnę też jakie perełki zmarnowałem w tym czasie (oczywiście przepisane przez lekarza)! Ździebeńko morfiny (połowę z tej maleńkiej dawki rozlałem, a miał być piękny miks z kodą ;(), trochę klona i tramalu - wszystko to w szkle! Kurwa, jaki człowiek przez ten alkohol durny :/
ale cóż to se ne vrati :/
Jedynie tramca poczułem i chodź wejścia jakiegoś specjalnego nie było, to w miksie spisał się należycie :heart: :heart:
Tylko żal tej morfinki ;(
Trza czekać na czerwiec. Igły nie są takie straszne jak je malują %-D
-----------
A najgorsze w tej kodzie to są pieniądze, a w zasadzie ich brak. Zarabiam 2,5 k i co miesiąc zamykam bilans z 5 k debetu :/
Jedna, jedyna para porządnych spodni, rodzice na utrzymaniu i niekończące się wydatki. I weź tu człowieku żyj :(. Nawet z chaty nie mam co sprzedać :/
Się zwierzyłem jak jak u jakiegoś psychoanalityka, aż mi lżej.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2009 przez mniemanolog, łącznie zmieniany 5 razy.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
jesteśmy z Tobą. Tylko kompa nie sprzedawaj.
Mówiłem, że powinieneś grubą igłą zaciągnąć, a nie ampułkę kruszyć...
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fioletowy »
300-600, zależnie czy mam ochotę czy nie, czasem to nawet miech bez kody wytrzymam :)
Uwaga! Użytkownik Fioletowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: explotion »
Kiedys kolo 2200, teraz tylko 900mg
  • 3901 / 563 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
u mnie leci srednio 300 co tydzien, czasem co dwa..i tak juz od trzech lat, jest dobrze :)
  • 11 / / 0
480mg/miesiąc maksymalnie, kiedyś było wiecej, ale też bez przesady. 0 tolerancji od zawsze, ogólnie 'na sportowo', od około dwóch lat
Outstanding!
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
gram tygodniowo
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
różnie zazwyczaj 150-300 na dzien wiec na tydzien sobie policzcie
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 191 / 1 / 0
Pewnie gdzieś w granicach ~40 mg, przeliczając z całego roku.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
jakiś czas temu zazwyczaj 900mg dziennie przez tydzień to daje 6300mg no ale to taki ciąg a teraz uspokajam się roleczkami na bóle ketonal forte na sranie loperamid na sen hydro i kurwa dajemy rade
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.