jak dla mnie jedna z najlepszych, idealnie nadaje się do wielu mixów, z bup, z tramp, z fent czy nawet z fetą,
jedno szkło midazolamu do takiej mieszanki sprawia ze wejście jest mocniejsze i trochę inne (zajebiste swoją drogą) a działanie środka jest bardziej intensywne i dłuższe,
może tylko ja tak mam ale midazolam w szkle to miszcz jak dla mnie
To mój pierwszy post, więc witam wszystkich ;-)
Po tym moim mixie spałam ok 7 godzin i oczywiście dziury w pamięci, ale co jak co to po paru próbach stwierdziłam, że na mnie midazolam nie działa wcale rekreacyjnie, ot taki zwykły zamulacz na sen. Szkoda, bo miałam trochę większe nadzieje z nim związane ]
Nie działają ? Benzosy człowiek zaczyna doceniać dopiero wtedy, gdy ma problemy na serio. Jedną z zalet Dormicum jest naturalny sen, można odpocząć. A nie tak jak zolpidem- leżysz zapierdolony 48h i mimo tego jesteś zmęczony...
Dodano o 22:54:
No i stało sie , tak szczerze to myslałam że bedą lepsze efekty a jak mam jeszcze siłe siedzie przy kompie nie usypiam i pisze to chyba nie jest ze mna tak żle, wiadomoże żyje hahaha , zapodałam sobie 15 mg dormicum iv i osobiscie spodziewałam sie lepszych faz a przede wszystkim przy wejściu a to nic specjalnego ale nie było az tak żle .... zawsze mogło byc gorzej :-D Wiadomo kazdy organizm reaguje na benzo inaczej. Dla mnie osobiście takie same efekty jak po połknieciu tabletki...
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.