jak dla mnie jedna z najlepszych, idealnie nadaje się do wielu mixów, z bup, z tramp, z fent czy nawet z fetą,
jedno szkło midazolamu do takiej mieszanki sprawia ze wejście jest mocniejsze i trochę inne (zajebiste swoją drogą) a działanie środka jest bardziej intensywne i dłuższe,
może tylko ja tak mam ale midazolam w szkle to miszcz jak dla mnie
To mój pierwszy post, więc witam wszystkich ;-)
Po tym moim mixie spałam ok 7 godzin i oczywiście dziury w pamięci, ale co jak co to po paru próbach stwierdziłam, że na mnie midazolam nie działa wcale rekreacyjnie, ot taki zwykły zamulacz na sen. Szkoda, bo miałam trochę większe nadzieje z nim związane ]
Nie działają ? Benzosy człowiek zaczyna doceniać dopiero wtedy, gdy ma problemy na serio. Jedną z zalet Dormicum jest naturalny sen, można odpocząć. A nie tak jak zolpidem- leżysz zapierdolony 48h i mimo tego jesteś zmęczony...
Dodano o 22:54:
No i stało sie , tak szczerze to myslałam że bedą lepsze efekty a jak mam jeszcze siłe siedzie przy kompie nie usypiam i pisze to chyba nie jest ze mna tak żle, wiadomoże żyje hahaha , zapodałam sobie 15 mg dormicum iv i osobiscie spodziewałam sie lepszych faz a przede wszystkim przy wejściu a to nic specjalnego ale nie było az tak żle .... zawsze mogło byc gorzej :-D Wiadomo kazdy organizm reaguje na benzo inaczej. Dla mnie osobiście takie same efekty jak po połknieciu tabletki...
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.