Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 504 / 2 / 0
na dexa mam tolerke i chyba nigdy w życiu jej nie zbije. dochodziłem do dawek 1200mg przy czym peak trwał 1-2h, jak po ket. tak więc będzie zbalansowane połączenie.

humite, wiem że kwas w sobie to magia, ale dawno nie jadłem lsd z dexem. a z miksów najbardziej kocham lsd + dxm.

sorry za offtop. i dzięki za odp.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 50 / / 0
humite: gadasz głupoty deks jest smaczny. A co do tematu, które z tej seri fene polecacie najbardziej
  • 2497 / 49 / 0
Sa rozne gusta. Ja najbardziej lubie 2c-e, ew. 2c-p, ale 2c-i i 2c-b-fly sa bardzo przyjemne, chociaz mniej intensywne. Sadze, ze jeszcze 2c-c i 2c-t-2/2c-t-7 moga byc ciekawe. generalnie trzeba sprobowac wszystkich i samemu wybrac.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
trzeba przyznać że 2c-e jest naprawde świetne
Hidden mefedron User
  • 50 / / 0
mam wlasnie zamiar sprobowac ktoregos z tych magicznych zwiazkow dziadka shulgina:). Tyle ze na stronach ktore znam rc sa drogie bo trzeba je kupowac hurtowo
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
A wam tylko fraktale w glowach :zzz:
El dupo a mixowales juz moze 2CI z 2CE?
w proporcji 15:15 lub 20:20 jak przetestujesz to daj znac jak bylo chyba ze sam sie skusze w ten weekend
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009 przez kapo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
omnomnomnom jak ja dawno żadnych fraktali żem nie miał :cheesy:
pora powrócić do tych wspaniałych zwyczajów %-D
z 2C-x próbowałem... 2C-E tylko chyba, a może źle pamiętam
generalnie jestem w stanie wysunąć wniosek, że wszystkie RC trochę jak droższe wino - dla nieznającego się to jedno gówno wszystko, ale dla smakosza, są kolosalne różnice w "bukiecie"....
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
kapo pisze:
A wam tylko fraktale w glowach ]15:15 lub 20:20[/b] jak przetestujesz to daj znac jak bylo chyba ze sam sie skusze w ten weekend
mutanty kutwa %-D
Hidden mefedron User
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
mutanty to jest na nich, kurwa, małe słowo %-D

Ja pierdolę, przecież 15mg 2C-E to jest już trip porządny i noc nieprzespana
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
mam w plan w piatek isc na juwenalia wlasnie zmiksowac 20:20, do tego ze 450mg kody i dolewac gbl dla euforii, a jak sie koncert skonczy to dowalic 450dxm, ktos z wro by sie dolaczyl?
Ciekawe czy 2c-i tak samo fajnie laczy sie z kwasem co 2c-e, ktos probowal?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.