Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / / 0
Cześć.
Słuchajcie mam takie pytanie.
Czy zdarzały się wam kwasy na papierkach innych niż tych standardowych??
Dzisiaj właśnie kupiłem takie cacko, zjadłem i po półtorej godziny już wiem, że był to wałek.
Pytam, bo nie wiem czy w przyszłości unikać takich wynalazków.
  • 416 / 18 / 0
Spójrz niedaleko w przeszłość i wyciągnij stosowne wnioski ;)
noc, miasto, czas
  • 53 / / 0
wnioski wyciągnąłem + niesamowite wkurwienie.
Ale pytam z czystej ciekawości. Może ktoś kiedyś spotkał się z czymś takim.
  • 462 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Mi się kilka razy trafiło LSD (w formie innej niż standardowy blotter) w postaci nasączonych jakiś skrawków papieru, blotterów o dziwacznych kształtach , kilka razy jakieś kostki cukru czy jakiś kwaśnoelektryczny napój, microdoty, żelatynowochujwiejakie gwiazki, kilka razy z pipety prosto na język ;-) Większość tych niestandardowych form była za granicami naszego kraju, a biorąc je byłem praktycznie zawsze pewien że to co jem jest kwasem.

Nie skusił bym się na taki zakup od niesprawdzonego/przypadkowego dilera. W 95% takich przypadków, szczególnie w Polsce, jest to wałkiem. To już cwaniackie nigery z londynskiego camden town, maja więcej zaangażowania i sprzedają chociaż z pozoru przypominające wyglądem "kwasy". U nas to już szczyt lenistwa, sprzedać naiwniakowi kawałek bibułki za 30zł, albo krople wody lol Polak potrafi %-D
  • 504 / 2 / 0
potrafi %-D
[b]mushroom therapy.[/b]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.