Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 494 / 26 / 0
Krótkie pytanie:
450 kody + 12,5 g thai premium + lorazepam 2,5 mg
Ma to sens? Szczególnie chodzi mi o łączenie kody z kratomem. Czy ktoś empirycznie odkrył na tym polu coś?

przeniesiono - łysy
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Jasne, miksowałem pare razy. Brałem różnie, najpierw koda potem Kratom i vice versa. Kratom przed kodą działa analogicznie do misku z Tramalem, tak mi się zdaje. A Kratom dorzucony po zejściu kodeinowej euforii bardzo dobrze wzmacniał jej sedacje. O dziwo raz po dorzuceniu kratomu po kodzie urwało się całe działanie opiatowe, w kilka sekund. Benzo też pasuje, ale te dawki coś duże.

przeniesiono - łysy
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 374 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: kildeis »
Dokładnie. Nie polecam zbyt dużych dawek benzo do kratomu. Lepiej weź 1mg i wypij browarka słabego. Przy dużych dawkach benzo do kratomu urywał mi się po prostu film. Lepiej więc wzmocnić hydroksyzyną np lub diffką ;)

przeniesiono - łysy
Wyśniłem sobie ten świat tak długo myśląc o nim, zupełnie po nic, tak dla siebie by się bronić...
  • 494 / 26 / 0
Było spoko, ale inną razą kolejność zmienię tj. najpierw Kratom, potem koda i lorek mnie, bo wyszło w sumie10 mg. Ale klisza niepękła - solidne mam ORWO Color.

przeniesiono - łysy
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
ok, poszedłem na żywioł - na początku zmieszalem 4 lyczeczki kava-kava Vanuatu z ~2g Kratom indo x15 i... praktycznie nic, ot lekki relaksik, szkoda sie rozpisywac - to nie to czego oczekiwałem. W międzyczasie doszło w kilku sortach ok.8 łyżeczek kavy (Vanuatu+tradycjyna) i może z 0,5 Kratom x15.. Ostatecznie znużony dojebalem resztkę (1,5g)kratomu... Noo tutaj juz efekty byly konkretniejsze, wrecz arcyśrednie.. ale szybko zaczęły zanikać :( Podirytowany dolałem do ryła wywar z damiany i... zmarnowany ległem w mym łożu z książką przed ślipiami. Powoli już zasypiałem, gdy skusiłem się jeszcze na zolpi, jako że końcówka listka, trafiło, że razy dwa zostanie spożytkowane w celu rekreacyjno-desperacyjnym - nie lubię nie dotrzymywać sobie słowa :diabolic:

wnioski?

-moje wcześniejsze spostrzeżenia co do produktu kava vanuatu utwierdziły mnie w przekonaniu, ze ta kava najzwyczajniej nie dziala (Kuba Powiatowy ma tego AsH 200g <-GOOD LUCK :wall: )
-licho wyglądający kartonik z napisem 'indo x15' zawierał marny ekstrakcik, niegodny tych pieniędzy (35zł). Jak już się skusicie na tą niebywałą ofertę, to ładujcie całego wora do ryja, bez krzyków i ambarasu!!

przeniesiono i wycięto źródła - łysy
Wszystko co pisze na tym forum jest wytworem mojej wyobraźni.
Mail w profilu.
  • 2129 / 27 / 0
Podstawowe pytanie- zmieliłeś kavę vanuatu ? Jadłeś na pusty żołądek ? Wiele osób pisało, że vanuatu działa porządnie. Nie wiem czy dorzucanie kavy ma sens w miksach. Ja bym wypił kavę i ewentualnie potem zjadł do tego Kratom. Co do jakości oferowanych obecnie produktów to mogę się po części zgodzić - próbowałem kratomu indo i ta jakość jaka jest teraz z tą co była, powiedzmy pół roku temu, znacznie się pogorszyła. Po prostu sprzedają wszystko jak leci nie patrząc za bardzo na jakość.

przeniesiono - łysy
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
vanatu zmielona, oczywiście jadłem na pusty żołąd.. w najbliższym czasie spróbuje jeszcze vanatu solo (tradycyjna z tego samego okresu dzialala na mnie jak trzeba) i się przekonamy, ale nie wróżę nic specjalnego - po takiej ilości jaką wczoraj pochłonąłem wątpie żeby podziałało, zważywszy, że 3-4 czubate łyżki tradycyjnej już działały jak należy.

przeniesiono i wycięto źródła - łysy
Wszystko co pisze na tym forum jest wytworem mojej wyobraźni.
Mail w profilu.
  • 425 / 33 / 0
Ten Kratom to żeby coś poczuć po waleniu ejcza to trzeba duże dawki. A duże dawki nie każdy żołądkowo przetrzymuje bo hafty mogą być. Ja osobiście walę naprawdę końskie dawki ale rzadko ( raz na miesiąc - półtora) i jest ok. Kiedyś kupiłem na skręta i dało się zejść z kreski przy dużych ilościach. Do tego bardzo dobrze jest kupić glaucine HBr które kiedyś kupowałem z jakiegoś etnoshopu w LA i będąc na średnio mocnym skręcie miałem 3 godziny przyjemności i do końca dnia spokój. Glaucyna najlepiej wydobyta z yellow horned poppy. Taki mix robi dobrze - dużo lepiej niż sam Kratom. Glaucine daję na oko ok 100mg i normalną dawkę kratomu. Myślę, że jak ktoś nie ma tolerki i dużo doświadczeń z mocnymi opio taki miks może dać zajebistą fazę bo ja na skręcie po 600mg / dobę majki iv miałem 'fazę' tzn czułem, że jestem zrobiony, niedosyt miałem ale nie było to tylko zaleczenie skręta. Glaucine u Ciebie łatwo dostępny, legalny bo ja zawsze z US a konkretnie z LA kupowałem. Było tu kiedyś o tym wspomniane i nawet ktoś mówił, że przewyższa w działaniu morfinę ale chyba nie do końca. Autopsja u mnie nie potwierdziła jednak porównując działanie do np. kodeiny to jest o ligę wyżej. Działa duuuużo lepiej niż sam Kratom. Polecam i pozdrawiam.

przeniesiono i wycięto offtop - łysy
  • 422 / 4 / 0
Chyba nie zrozumiałem, sory :) Ale czy to kodeina jest lepsza od kratomu, czy odwrotnie (pytam, jak Ty uważasz) ? To kodeina jest o ligę wyżej, czy Kratom ? :D pozdro

przeniesiono - łysy
  • 425 / 33 / 0
@ Kwidron,

Rzeczywiście niejasno się wyraziłem, przepraszam. Mówiłem o połączeniu glaucyny z kratomem. Jest to o klasę wyżej niż kodeina. Ostatnio używałem Full Spectrum Extract który ma moc około 20x i w połączeniu z glaucyną osiągnąłem naprawdę mocny, intensywny opiatowy stan. Mała sedacja, wyraźna stymulacja i mocna euforia trochę inna od normalnych opioidów właśnie przez wspomnianą stymulację. Mocno euforyczna energetyczna faza. Ilości to ok. 3 gramy kratomu 20x plus ok. 100mg glaucyny. Działa to około 6-8 godzin i jest bardzo przyjemne. Jako ciekawostkę dodam iż kodeina w ilości 700mg zażyta po ok. 10 godzinach od zażycia mojego combo działała bardzo słabo wręcz niezauważalnie. W normalnych okolicznościach 700mg kody działa bardzo dobrze. Wyszperałem na opiophilu iż występuje tolerancja krzyżowa pomiędzy normalnymi opio a kratomem i to w dość dużym stopniu. Poza tym większe dawki kratomu likwidują nawet mocne skręty i dają przyjemną, mocną opiatową fazę. Cały skret tkwi w ilości ponieważ biorąc 3gr X 20 FSE (full spectrum ekstrakt) teoretycznie przyjmuję 60 gramów normalnych liści. Również jakość kratomu, czas i sposób przechowywania mają duże znaczenie. Mój dostawca ma bardzo dobrej jakości materiał więc mocne zgrzanie się kratomem jest dobrą alternatywą dla 'normalnych' opio. Uzależnia jak każdy opiat i opisy skrętów dość mocnych są dostępne na anglojęzycznych forach więc nie tylko zalety ma drzewo kratomowe. Źle się stało, że w Polsce jest zakazany.

przeniesiono - łysy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.