Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buzker »
właśnie o to mi chodzi. Jestem ścisłowcem i tylko ustne mogę położyć. Nie lubię dużo gadać i się rozwijać. Wole zwięźle i na temat. Właśnie o to chodzi żeby podbić "bajerę" a po ssri taką mam. Myślę że by pomogło. Problem w tym, że dzień po ustnych mam chemię... Materiał opanowany ale jeśli na egzaminie poleci koncentracja to mogę stracić kilka cennych procentów przez rozkojarzenie.

a bajera i flow to jest 60% przekazu... czyli dużo, ważniejsze jest to jak mówimy a nie to co mówimy... patrz na polityków, przedstawicieli handlowych, sprzedawców etc.
"Wszystko należy powiedzieć tak prosto jak się da ale nie prościej."

http://www.diva.info.pl/ <- GieBLowe radyjko internetowe Rossgłośnia, w fazie testów, zapraszamy (chwilowo radio nie działa, szukamy dobrego hostingu ;))
  • 537 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tosigot »
@Up, no skąd ja to znam :D

Z przykładów sprawdzonych, wiem że na ustnych sprawdza się rolka w dawce do 15mg max,
Kuzyn w tamtym roku jak pisał mature przed english ustym zażucił sobie 15 mg rolki ( 1 i pol taba ), efekt ? 95% %-D

Teraz my maturzyści ( tegoroczni ) mamy większe możliwości, Piracetam i Acespargin potrafi włączyć naprawde kosmiczny słowotok w dawkach jednorazowym 3600mg piracetamu i 750 ace. %-D I wogóle to rozjaśnienie umysłu nieprównywalne do niczego, tylko minus jest taki że człowieka wszystko irytuje jak cholera <_< , ktoś kaszle 2 razy i już w głowie : Zaraz go kurwa zapierdole jak się nie zamknie :wall: ) Ale koncentracja poprawiona o 300% i szybkośc przetwarzania danych też :)
Nullius in verba
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
z tym kaszleniem i zaraz go kurwa zapierdole jest podobnie na zejściu z kody i z efedryny i fety, przynajmniej ja tam mam
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Acodin sobie lepiej jebnijcie :)
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ivaldir »
wyspać się trzeba i nie ćpać ze 2 miechy :finger:
chomikuj---> [Ambientt] i wszystko jasne :P
  • 18 / / 0
Wg mnie możecie olać sobie suplementy. Ja jak zdawałem 5 lat temu maturę to brałem piracetam, tak 2400-4800mg dziennie i w 3 dni nauczyłem się >10 stron prezentacji na polski ustny, mimo że każdego dnia nauki wieczorem ostro przypalałem mj. W same matury jeszcze wdupczaliśmy zomiren i dawało radę, dla mnie leki nootropowe najlepsze na maksymalną wydajność umysłową, a taka zajebista czystość myśli daje też pewność siebie i dobre samopoczucie.

Po energy drinkach to można najwyżej drgania rąk dostać, chuja pomaga na pamięć imo.

Suplementy są mało warte, ewentualnie picie mate (ale ono zawsze daje radę).
Uwaga! Użytkownik mieszkamwpolsce nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich