Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Hurra, diese Welt geht unter
A moja rada - kup se rower ;]
Hurra, diese Welt geht unter
Najpierw musisz zanęcić - rozrzucaj trochę nawozu azotowego "Azofoska" (ulubiony dla maku wysokomorfinowego) w pewnym miejscu i czekaj aż mak przyzwyczai się do miejsca karmienia. Potem rozrzucaj i stawaj w oddali żeby ptzyzwyczaił się do Twojej obecności. Stopniowo stawaj coraz bliżej i po ok, 3 tygodniach mak będzie Ci jadł z ręki. Wtedy cap i do wora. Tylko w ten sposób możesz w Polsce zdobyć mak, który wie że jest nielegalny i jest naturalnie nieufny w stosunku do obcych...
zourbie pisze: Mam działkę bardziej na południe w okolicach Wyszkowa , Łochowa i rower posiadam i baaaardzo często jeżdżę w plenerze ale jeszcze nic nie znalazłem. Cały zeszły sezon szukałem i dupa
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold
I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
Oh I was so bold
You a way to mean no
EDIT: A ten wpis na mapce APTEKA jest zajebisty, i to przy samej szkole ;-)
Oh I was so bold
You a way to mean no
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.