jestem tu gdzie jestem!
Probowaliscie znieśc stymulacje po meph np Alprazolem? Mam to pod nazwa handlowo NEUROL i ma 1mg w tabletce. Nigdy wczesniej nie wrzuclem Alpro. Ile wziasc zeby znesc stymulacje a zeby eufo zostala. I ewentualnie ile wzisc na koniec bani zeby szybko i dobrze zasnac.
Jesli sie myle to mnie na dobra droge sprowadzcie- po Alprazolu puls powinien byc nizszy? Bo tez o to chodzi zeby nie meczyc serca.
Pozdro i wesloych swiat xD
Pierwszy raz towar mialem z jmdweb rozrobilem z cola i w ciagu nocy pochlonolem jakies 750mg(wtedy jeszczebylem na 20mg paroxetyny) Ogulnie bardzo przyjemnie ale bez rewelacji po prostu dobre samopoczucie i gadatliwosc, nie spalem cala noc a na drugi dzien czulem sie bardzo dobrze do popoludnia czulem malego spida i caly czas gadalem
Drugi raz babelki z "wielkiej milosci". Jak tulko przyszly, okolo 12, polknolem jedna kapsulke. godzine potem czulem sie jak po dobrym dropsie, mrowienie, milosc, muzyki sluchalo sie boskocale popoludnie i noc czulem sie naspidowany i w bardzo dobrym chumorze, nie spalem cala noc.
Po raz 3 wziolem 3 kapsulki od wczesnego popoludnia do polnocy bylo jak wyzej, z wyjatkiem ze na drugi dzien czulem sie wyzbyty z wszelkichemocji ale 200mg 5-htp pomoglo calkiem dobrze.
Najgorsze co mi przeszkadzalo to walenie serca, za drogim razem po jednej tabletce towarzysylo mi ponad 12 godzin o 3cim razie nie wspomne :-/ Macie na to jakis sposob? I co mozecie polecic na zasniecie zolpidem, benzodiapeminy?
Jeszcze jedno ktos twierdzil ze babelki to mephedron ja znalazlem trip reporty na erowigu ludzi twierdzacych ze to methylon "wielka milosc " nie raczy podac zawartosci tych kapsulek. Jak to wlasciwie jest
Aaaaaaa niedlugo bede bral buprion razem z paroxetyna 300mg i 40mg dziennie ciekawe jak podzialaja babelki z miksem ww
co do laczenia z ssri to troche info bylo na champie ale kilka tyg temu zakonczylo swoja dzialalnosc - moze w archiwum duckduckgo cos bedzie
wiem ze ludzie pomagaja sobie benzo by zasnac ale to moze oni sie wypowiedza lub gdzies jeszcze wyczytasz...
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.