Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 1 / 0
Ja biorę aktualnie Special Two. Jestem bardzo zadowolony. Wcześniej brałem Opti-Men.
Czuje dużo energii, chęć działania, mózg lepiej pracuje. Bardzo dobrze znoszę wysiłek fizyczny. Jedna tabletka dziennie wystarczy, do obiadu. W okresie letnim zamierzam zmniejszyć dawkę, jako że w wakacje spożywa się więcej witamin w postaci owoców, warzyw. Podczas brania witamin charakterystyczną rzeczą jest sikanie na złocisto-zielonkawy kolor.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2009 przez Redeemer666, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Nie jestem jakąś specjalistką od moczu, ale złocisto-zielonkawy kolor moczu to nie jest kolor moczu zdrowego człowieka. Jesteś pewien że nie masz jakiejś hiperwitaminozy?
Ja nie łykam żadnych witaminek, ale w sumie przydałoby się. A jak już to jakieś żelazo i Merz Special. I ruticoscorbin. Ale praktycznie nie widzę i nie czuję różnicy w zależności od tego czy je biorę czy nie.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 145 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Redeemer666 »
gynoid pisze:
Nie jestem jakąś specjalistką od moczu, ale złocisto-zielonkawy kolor moczu to nie jest kolor moczu zdrowego człowieka. Jesteś pewien że nie masz jakiejś hiperwitaminozy?
Ja nie łykam żadnych witaminek, ale w sumie przydałoby się. A jak już to jakieś żelazo i Merz Special. I ruticoscorbin. Ale praktycznie nie widzę i nie czuję różnicy w zależności od tego czy je biorę czy nie.
Nie mam hiperwitaminozy. Ten mocz to jest nadmiar witamin wydalanych z organizmu.
Merz Special dobre dla kobiet, wzmacnia włosy i paznokcie.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Centrum.
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
jaracz6 pisze:
Centrum.
Ja tez.
Chociaz ciezko je polknac, malo tego, ze wielkie to jeszcze niepowlekane :/
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
sterben pisze:
jaracz6 pisze:
Centrum.
Ja tez.
Chociaz ciezko je polknac, malo tego, ze wielkie to jeszcze niepowlekane ]
Ale mają fajny różowy kolorek, jak sevredol 20mg :)

Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
magne B6, podobno najlepszy magnez.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Vigor albo Centrum z Multiwitaminek, do tego jeszcze 5-htp, l-dopa, lecytynka, tran i dodatkowy magnez.
Działa bardzo dobrze. Może jeszcze tryptamine wezme.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzurSzurSzur »
Ja łykam Laktomag B6, polecał mi go lekarz. I jeszcze cynk, tej samej firmy co ten Laktomag :-)
Zrozumieć trzeba, jak groźne są pozory.
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: manzana »
Zestaw witamin z Biedronki za 3,50

Większość popularnych witamin (oprócz A i E) po 100% GDA
Minerały po 7,5 do 15% GDA

Zastaniawiam się jak jest z przyswajalnoscia takich suplementów? 100 % oznacza teoretycznie że powinno wystarczyć bez owoców, czy że np wchłonie się jakieś 40% bo nienaturalne itd?
Nikt ode mnie nie wymaga zebym zarzucal draga!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.