: 0 rycia mozgu
: bez zejscia (badz delikatny spadek energii, napewno: 0 paranoii, depresjii, psychoz)
: legalne w UK, Polsce
: spisz po tym
: trzyma od 6 - 12h
efedryna na mnie juz nie dziala
moze byc to drug z kategorii rc
najlepiej, aby efekty byly mocne: 'podniesienie motywacji, koncentracji, "CHEC DO ROBIENIA CZEGOS", skupienie'
Tylko, że kawa nie trzyma długo jak się ją często pije. Ja polecam miks ]
Próbowałeś kiedyś sztucznych witamin? typu Special two? jest to suplement wszystkich potrzebnych witamin, resztę wysikuje się w postaci żółto-zielonego moczu. Ja biorę to kilka tygodni i mam również energię na cały dzień.
Natomiast rok temu na sesji katowałem się efedryną, energetykami (tauryna + kofeina) i kawą. Miałem dwa warunki, ahaha. ;]
Redeemer666 pisze: Próbowałeś kiedyś sztucznych witamin? typu Special two? jest to suplement wszystkich potrzebnych witamin, resztę wysikuje się w postaci żółto-zielonego moczu. Ja biorę to kilka tygodni i mam również energię na cały dzień.
skąd można wytrzasnąć MDPV i alfa -PPP ? Słyszałem, że w działaniu te substancje przypominają amfetaminę. Jakie są skutki uboczne ich przyjmowania ? Czy są to substancje w miarę nieszkodliwe, tak jak efedryna ?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.