: 0 rycia mozgu
: bez zejscia (badz delikatny spadek energii, napewno: 0 paranoii, depresjii, psychoz)
: legalne w UK, Polsce
: spisz po tym
: trzyma od 6 - 12h
efedryna na mnie juz nie dziala
moze byc to drug z kategorii rc
najlepiej, aby efekty byly mocne: 'podniesienie motywacji, koncentracji, "CHEC DO ROBIENIA CZEGOS", skupienie'
Tylko, że kawa nie trzyma długo jak się ją często pije. Ja polecam miks ]
Próbowałeś kiedyś sztucznych witamin? typu Special two? jest to suplement wszystkich potrzebnych witamin, resztę wysikuje się w postaci żółto-zielonego moczu. Ja biorę to kilka tygodni i mam również energię na cały dzień.
Natomiast rok temu na sesji katowałem się efedryną, energetykami (tauryna + kofeina) i kawą. Miałem dwa warunki, ahaha. ;]
Redeemer666 pisze: Próbowałeś kiedyś sztucznych witamin? typu Special two? jest to suplement wszystkich potrzebnych witamin, resztę wysikuje się w postaci żółto-zielonego moczu. Ja biorę to kilka tygodni i mam również energię na cały dzień.
skąd można wytrzasnąć MDPV i alfa -PPP ? Słyszałem, że w działaniu te substancje przypominają amfetaminę. Jakie są skutki uboczne ich przyjmowania ? Czy są to substancje w miarę nieszkodliwe, tak jak efedryna ?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.