Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Po dzisiejszym robię przerwę
§h¶ôňgĽéĐ.
§h¶ôňgĽéĐ.
Po dzisiejszym robię przerwę
Tym razem ekstrakcja powiodła się pomyślnie i jakieś 40minut temu zarzuciłem 1,5g TR, już czuję i widzę pierwsze efekty.
Życzcie mi bym się za bardzo nie bał. ;)
Edit: Już po tripie, pojawiło się trochę halucynacji robactwa, wiele słuchowych, ale pomoże teraz było dużo lepiej spodziewałem się czegoś mocniejszego. W przyszłości może powtórzę to doświadczenie.
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
§h¶ôňgĽéĐ.
antyk pisze: Jeszcze nie testowałem benzydaminy i dlatego mam na nią ochotę... ponoć palona daje lepszego kopa. ktoś próbował się nią upalić? Jakie efekty? No i jak skutecznie zjarać ten proszek?![]()
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.