Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Nerkom raczej.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Właściwie to tak. Ale benza niszczy za to wątrobę ^^ i mózg.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Novastar »
Hmm czyli mówisz, że 2 razy zażycie dosyć niskiej dawki już spowoduje jakieś zmiany w organizmie ?
  • 750 / 10 / 0
Hm... ja wziąłem raz i po prostu czułem, że się strułem. Prawie widzisz, jak komórki mózgowe masowo giną w agonii po benzie.. wolałbym już jechać miesiąc na ciągu DXM albo kodeiny niż wziąć benzę. Ale to tylko uczucie, niepoparte niczym.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
W koszt brania benzy wpisane jest, że następnego dnia czujesz się syfnie, coś między alkoholowym struciem, a amfetaminowym zjazdem + ta chemiczna stymulacja. Polecam zapalić, nie żałować sobie yerby i jakoś to przeczekać :)
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2009 przez Syn Bozy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 331 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nirvana »
Postanowiłem powtórzyć dzisiaj mój eksperyment z benzą.
Tym razem ekstrakcja powiodła się pomyślnie i jakieś 40minut temu zarzuciłem 1,5g TR, już czuję i widzę pierwsze efekty.
Życzcie mi bym się za bardzo nie bał. ;)

Edit: Już po tripie, pojawiło się trochę halucynacji robactwa, wiele słuchowych, ale pomoże teraz było dużo lepiej spodziewałem się czegoś mocniejszego. W przyszłości może powtórzę to doświadczenie.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2009 przez Nirvana, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Przemeg »
Nirvana polecam Ci zmixować benze tak z 3 saszetki i 2 opakowania aco jezeli chcesz większe cevy albo sie w grzyby zaopatrz ja tam tamtuma lubie ale nie jem żeby mieć jakąś zajebistą fazę ale naprzykład ze 2 opakowania i pare kielonów na imprezce daje fajny efekt
"Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
  • 34 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: antyk »
Jeszcze nie testowałem benzydaminy i dlatego mam na nią ochotę... ponoć palona daje lepszego kopa. ktoś próbował się nią upalić? Jakie efekty? No i jak skutecznie zjarać ten proszek? %-D
Gitara, ognisko, tu leją się po pyskach,
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
  • 750 / 10 / 0
Nie warto. Próbowali. Nie klepie.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 2129 / 31 / 0
antyk pisze:
Jeszcze nie testowałem benzydaminy i dlatego mam na nią ochotę... ponoć palona daje lepszego kopa. ktoś próbował się nią upalić? Jakie efekty? No i jak skutecznie zjarać ten proszek? %-D
Nie wiem czy z Twoimi problemami emocjonalnymi, jakiekolwiek psychodeliki to dobry pomysł. No offence.
Toksyczna chemia z 15 metrów
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.