Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
hamah pisze: Oczywiscie , nie wiem dokładnie na jakie ale pamietam jak pod wplywem zapodalem buha z dobrego ziela to mnie ladnie poskladal ; )
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
tylko nie stosuj tego do metkata/innych stymulantów bo grozi to poważnym urazem.
....a o uraz to..to o zespół serotoninowy chodzi ?
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Na razie opcja jest na peaku MiPTa kaszlaka i buszka jakiegoś
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Dzieki za rade i chyba się do niej przychylę ;-)
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Ehhh grubość i szerokość, polecam bardzo ten mixik, bo faza deksowa podbija METa i wydłuża lot. Może się zbiorę, żeby wreszcie jakiegoś trka naskrobać, ale to się zobaczy w przyszłości.
Jecta kaszlaka, bo będzie draka!
Dziekówka kapo za rade :-) Pogrzało mi się, bo to nie MiPT, tylko MET ;]
Co mogłoby skutecznie polepszyć działanie dekstrometorfanu? MJ nie wchodzi w grę, jej nigdy więcej nie tknę, już mi wystarczy kłopotów z kapusiami, psami i lęków, które teraz przez nią mam :argue: :wall:
Spróbuję może czwarty raz, wpieprzę dwa razy większą dawkę i nie będę pił :diabolic: Może zadziała...
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
Ja na swój pierwszy raz wszamałem 450, pojechałem do domu się umyć, bo nei mogłem znieść swędzenia i dorzuciłem następne 450 co było jazdą na krawędzi Bt, w sumie to może i nim było bo pamiętam, że płakałem widząc okropne rzeczy pod swoimi powiekami, które były przesiąknięte prodem :diabolic:
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.