Hurra, diese Welt geht unter
Ok możesz mi dać bana nie ma problemu z chęcią zakończę tutaj "karierę", nie wiem co jest moralizotorskiego przecież wiadomo, że wielu opiatowców ma hiva i hcv, nie powinienem tak pisać do NO zwłaszcza że jest wporządku. Cóż agresja, ja nie lubię ludzi co gloryfikują opiaty i wszystko co piszą jest nakręcające tak jakby nie było tej drugiej strony opiatów. To nie jest forum dla mnie i tyle.
PS. Sorry NO za to co napisałem bo w sumie to że masz humor w tym całym messagu to dobrze o Tobie świadczy.
Słuchaj, to jest forum dla narkomanów i większość z nas wie, że narkotyki są niebezpieczne itp srele morele. Tak samo większość z nas się wjebała na własne życzenie. Chcemy sobie tylko pogadać o tym co nas łączy - w niektórych wątkach piszemy, jaką nam przyjemność sprawia ćpanie, w innych, jaki ból uzależnienie. Gówniarzom z reguły mówimy wypierdalać, bo naprawdę w niczyim interesie jest, żeby gnojki się wjebały w opio.
Ale ty kolego tego najwyraźniej nie ogarniasz i wkurwiasz wszystkich swoim monarowskim pierdoleniem. Załóż sobie wątek "narkotyki są złe" i tam się produkuj. A nas zostaw w spokoju, bo to co najbardziej mnie wkurwia, to wszelkiej maści społeczniacy, starający się "uszczęśliwić" mnie na siłę.
//edit
no problem. Zmień strategię i bedzie git.
Hurra, diese Welt geht unter
Co miałem napisać to napisałem. So have fun.
,jesz
,wkladasz to sobie w dupe,
hukasz,
pijesz,albo palisz
jesli robisz to zeby miec faze to CPASZ proste nie ?
tylo hcv pierdolisz dla mnie to by byl wyrok i pirdalnal bym chyba scigaczem czoloweczke z tirem
opiaty sa szkodliwe jednak znam ludzi ktozy jada latmi na opio a na fetugu max 3 lata...
mity jakie mity kazdy kto cpa wie co moze go spotkac mysla o tym przynajmiej raz ...
bilans strat i zyskow
gowniarz jak sie wierdoli to po uszy
mozna cpac z glowa
to tak jak wino do obiadu dobre ale 5 dzienie niekoniecznie...
riki tiki narkotyki zazywasz wygrywasz oby nie dostac w bonusie hcvlka
ale odpowiednie higieniczne podejscie i jest ot
najgorzej jak ktos cpa i na niczym totalnie niczym mu niezalezy
nawet na sobie ....
narkotyki nie powiny sluzyc jak droga ucieczki
nie walic odpalu niwiadomego pochodzenia
nie szukac cudzego sprzetu
mozna korwa uwazac i sie nie dac trafic
a jak sie jest wjebanym to joz huj pekaja wszelkie hamulce
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?