Hurra, diese Welt geht unter
Ok możesz mi dać bana nie ma problemu z chęcią zakończę tutaj "karierę", nie wiem co jest moralizotorskiego przecież wiadomo, że wielu opiatowców ma hiva i hcv, nie powinienem tak pisać do NO zwłaszcza że jest wporządku. Cóż agresja, ja nie lubię ludzi co gloryfikują opiaty i wszystko co piszą jest nakręcające tak jakby nie było tej drugiej strony opiatów. To nie jest forum dla mnie i tyle.
PS. Sorry NO za to co napisałem bo w sumie to że masz humor w tym całym messagu to dobrze o Tobie świadczy.
Słuchaj, to jest forum dla narkomanów i większość z nas wie, że narkotyki są niebezpieczne itp srele morele. Tak samo większość z nas się wjebała na własne życzenie. Chcemy sobie tylko pogadać o tym co nas łączy - w niektórych wątkach piszemy, jaką nam przyjemność sprawia ćpanie, w innych, jaki ból uzależnienie. Gówniarzom z reguły mówimy wypierdalać, bo naprawdę w niczyim interesie jest, żeby gnojki się wjebały w opio.
Ale ty kolego tego najwyraźniej nie ogarniasz i wkurwiasz wszystkich swoim monarowskim pierdoleniem. Załóż sobie wątek "narkotyki są złe" i tam się produkuj. A nas zostaw w spokoju, bo to co najbardziej mnie wkurwia, to wszelkiej maści społeczniacy, starający się "uszczęśliwić" mnie na siłę.
//edit
no problem. Zmień strategię i bedzie git.
Hurra, diese Welt geht unter
Co miałem napisać to napisałem. So have fun.
,jesz
,wkladasz to sobie w dupe,
hukasz,
pijesz,albo palisz
jesli robisz to zeby miec faze to CPASZ proste nie ?
tylo hcv pierdolisz dla mnie to by byl wyrok i pirdalnal bym chyba scigaczem czoloweczke z tirem
opiaty sa szkodliwe jednak znam ludzi ktozy jada latmi na opio a na fetugu max 3 lata...
mity jakie mity kazdy kto cpa wie co moze go spotkac mysla o tym przynajmiej raz ...
bilans strat i zyskow
gowniarz jak sie wierdoli to po uszy
mozna cpac z glowa
to tak jak wino do obiadu dobre ale 5 dzienie niekoniecznie...
riki tiki narkotyki zazywasz wygrywasz oby nie dostac w bonusie hcvlka
ale odpowiednie higieniczne podejscie i jest ot
najgorzej jak ktos cpa i na niczym totalnie niczym mu niezalezy
nawet na sobie ....
narkotyki nie powiny sluzyc jak droga ucieczki
nie walic odpalu niwiadomego pochodzenia
nie szukac cudzego sprzetu
mozna korwa uwazac i sie nie dac trafic
a jak sie jest wjebanym to joz huj pekaja wszelkie hamulce
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.