[quote="trzynastylistopad"]
osz w kurwe! to skoro Ty masz juz takie objawy po zaprzestaniu 3 miesiecznej kuracji.to co ze mna bedzie sie działo jak odstawie paroxetin.a biore juz 2 lata.ja pierdole to ja chyba umre po 2 dobach ]
nooo a ci to wspolczuje ;p odstawiaj ja bardzo powoli albo bedziesz mial tydzien - dwa wyjete z zyciorysu
yooooooo
osz w kurwe! to skoro Ty masz juz takie objawy po zaprzestaniu 3 miesiecznej kuracji.to co ze mna bedzie sie działo jak odstawie paroxetin.a biore juz 2 lata.ja pierdole to ja chyba umre po 2 dobach ]
Nie chce straszyć, ale paroksetyna chyba jest najbardziej chujowa pod wzgledem odstawiania. Zreszta duzo jest na ten temat na forach psychiatrycznych i o depresji, na polskich jak i zagranicznych. Grunt to zeby powoli zmniejszac dawke, ja tego nie moglem zrobic.
Amf dziala na mnie tak, ze nauka to ostatnia rzecz jaka moglbym robic, wiec odpada, no coz chyba bede musial poprostu przeczekac, trudno.
A tak ogolnie to stwierdzam ze wszystkie SSRI sa chuja warte i nie warto sie w to bawic. Przynajmniej w moim przypadku - wiadomo, na kazdego dziala inaczej.
heh najelepsze jest to że nie wie że ćpam w sumie to nikt nie wie.
no to co z tego ze "najlepszy" od uzaleznien skoro nie wie ze cpasz to jak Ci ma pomoc z drugiej strony skoro leczyc sie nie chcesz to po co Ci "najlepszy specjalista" ? ]
nie no wiesz leczy mnie to.bo gdyby nie paroxetyna to lądował bym co tydzien na oddziale ratunkowym z napadmi leku nerwicy i cisnieniem 190/110 ....a tak to jest looz.a nie cpam az tak grubo np z mj zrezygnowałem bo kazdy buch konczy sie rzyganiem.a mawiają że THC działa przeciwwymiotnie.gówno prawda w moim przypadku :'(
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!