[quote="trzynastylistopad"]
osz w kurwe! to skoro Ty masz juz takie objawy po zaprzestaniu 3 miesiecznej kuracji.to co ze mna bedzie sie działo jak odstawie paroxetin.a biore juz 2 lata.ja pierdole to ja chyba umre po 2 dobach ]
nooo a ci to wspolczuje ;p odstawiaj ja bardzo powoli albo bedziesz mial tydzien - dwa wyjete z zyciorysu
yooooooo
osz w kurwe! to skoro Ty masz juz takie objawy po zaprzestaniu 3 miesiecznej kuracji.to co ze mna bedzie sie działo jak odstawie paroxetin.a biore juz 2 lata.ja pierdole to ja chyba umre po 2 dobach ]
Nie chce straszyć, ale paroksetyna chyba jest najbardziej chujowa pod wzgledem odstawiania. Zreszta duzo jest na ten temat na forach psychiatrycznych i o depresji, na polskich jak i zagranicznych. Grunt to zeby powoli zmniejszac dawke, ja tego nie moglem zrobic.
Amf dziala na mnie tak, ze nauka to ostatnia rzecz jaka moglbym robic, wiec odpada, no coz chyba bede musial poprostu przeczekac, trudno.
A tak ogolnie to stwierdzam ze wszystkie SSRI sa chuja warte i nie warto sie w to bawic. Przynajmniej w moim przypadku - wiadomo, na kazdego dziala inaczej.
heh najelepsze jest to że nie wie że ćpam w sumie to nikt nie wie.
no to co z tego ze "najlepszy" od uzaleznien skoro nie wie ze cpasz to jak Ci ma pomoc z drugiej strony skoro leczyc sie nie chcesz to po co Ci "najlepszy specjalista" ? ]
nie no wiesz leczy mnie to.bo gdyby nie paroxetyna to lądował bym co tydzien na oddziale ratunkowym z napadmi leku nerwicy i cisnieniem 190/110 ....a tak to jest looz.a nie cpam az tak grubo np z mj zrezygnowałem bo kazdy buch konczy sie rzyganiem.a mawiają że THC działa przeciwwymiotnie.gówno prawda w moim przypadku :'(
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.