Gonzo. The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
film dokumentalny, USA, 2008, 115 min.
reżyseria: Alex Gibney
najbliższe emisje
7.03, sobota, godz. 23.50
13.03, piątek, godz. 20.45
Ja wiem, że dzisiaj będzie ciężko, ale błagam czy ktoś się pisze aby zgrać to i wrzucić potem w neta zgrywając np. 13 marca?
Sorry za "krzyczenie", ale luknij jak jest na stronie planete.pl skopiowałem i wkleiłem. Przyznaje się do winy. Jestem winny.
nie trzeba "krzyczeć"
Film to jedno, jednak nigdzie nie znalazłem napisów do niego. Jestem po obejrzeniu tego dokumentu. Daje do myślenia. Smutno mi się zrobiło pod koniec. Za każdym razem robi mi się smutno jak sobie myślę o jego samobójstwie. Jego wybór, jego decyzja...
Powód: zmodyfikowałem tytuł
Myślę, że po filmie też nei ma co spodizewać się rewelacji na miano Las Vegas parano.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.