Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
feydewey pisze:
meth dożylnie
Chyba jesteś kurwa żydem.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Maxim pisze:
Właśnie, beta-blokery. Zamierzałem się na nie jakiś czas temu, żeby w krytycznych sytuacjach ratować spokój serca, ale poprzestałem na zamiarze. Chętnie sprzedają to to bez recepty w aptekach? Atenolol, metoprolol, labetolol, karwedilol - o co efektywniej byłoby się ubiegać?
Wątpie żeby ci to pomogło, lecze się tym od roku i wiem o co biega . Teoria leiche niestety nie jest poparta prakryką.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 179 / 1 / 0
ja kiedyś wypiłem troche wódki z gwinta cos koło ćwierci
a wcześniej to piwo czy wino i co ino
no i wlazłem na koncert
i patrze mikrofon to podeszłem zacząłem tańczyć śpiewac i wymachiwac włosami
i bramkarz mnie wyniósł i
pojechałem do domu
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
apropos tramadolu to ile polecacie na pierwszy raz? ile na podniesienie pewnosci siebie a ile na dobra fazke? mam 5 ampulek wiec chce obadac co i jak :cool:
Sun Was High (So Was I)
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Apropos poniższego pytania - masz konkretny dział.
Myślałem, że już zapodawałeś, że wiesz o co chodzi.
A w dziale wystarczy przeczytać jakiś wątek, nie zadawać pytania ;-)
I'm broken.
  • 1530 / 9 / 0
Alkohol. Nic więcej. Nawet jak ktoś wyczuje to to zaakceptuja. Gorzej jak wzbudzisz w ludziach domysły, że jesteś naćpany jakimś gównem, albo na tym gównie się wkręcisz, że oni tak myśla.

Mnie ciekawi tylko co to za przemówienie. Trochę pogadalismy i mogę stwierdzić, że dobrze mówisz ;)
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Do wypowiedzi publicznej hmmm
Benzo odpada bo cię zamulą(mają działanie senne )
Dxm to napewno nie
Metkat to może być dobra opcja zależny tez o tolerki jaką masz
Tramal -mi się po tym plątał język i bełkotałem więc nie polecam
Alkochol-pijany typ i wypowiedzi publiczne jak bym to zobaczył łacha miał by niesamowitego
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 2129 / 29 / 0
qiuru18 pisze:

Alkochol-pijany typ i wypowiedzi publiczne jak bym to zobaczył łacha miał by niesamowitego
A kto powiedział, że ma się upijać ? Jakiś głupi stereotyp panuje na tym forum, że picie musi zakończyć się najebką i mega kacem. Przecież można wypić parę kieliszków dla kurażu, bez upijania się.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1530 / 9 / 0
Dokładnie. Tu gdzie żyję - mała społeczność to od lat tylko alkohol wchodzi w grę. Osobiście nie uczestniczyłem w takich wystąpieniach publicznych, ale mialem okazje pogadac z tymi, którzy cos tam gadali. Gadali, że stres itp. to pach, pach i od razu lepiej się gadało.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 2129 / 29 / 0
Ja co prawda nie raz musiałem publicznie przemawiać, ale obyło się bez żadnych wspomagaczy, najgorsze są początki, potem można się do tego przyzwyczaić. Jeżeli jednak miałbym z czegoś skorzystać to byłby to tylko i wyłącznie alkohol ( w niedużych ilościach )
Toksyczna chemia z 15 metrów
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich