Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 463 / 10 / 0
bardzo przydatna stronka, wyszukuje opinie z calego swiata nt. antydepresantow jak i innych lekow/substancji
http://www.askapatient.com/rateyourmedicine.htm
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorazepam »
Nie polecam brac tramalu na lekach ssri.Nie dziala,nawet w dawce do 600mg,przynjamniej u umnie.Za to po miesiacu odtsawoenia ssri dziala pieknie ;)
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Przez tą nagonkę na dopalacze i roślinki zakupiłem pare specyfików na wszelki wypadek. Czy mogę to brać na ssri i czy w ogóle warto. Czy nie kopnie słabiej etc:

1. Kava kava Tradycyjna
2. Dreamherb
3. Blue lotos
4. African Dream Herb
5. Kratom Indo Super mix proszek
6. Wild daga
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Kava kava jest najbardziej wątpliwa. Obstawiałbym tez kratom. Ale i tak obie te rośliny prawdopodobnie nie wejdą w wieksze interakcje z ssri.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
Kratom dziala jak zloto pisalem o tym wczesniej
i na fluo i na sertralinie :)
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Dzięki. W takim razie kratom pójdize pierwszy a kava kava poczeka.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Jak wyglada sprawa zazywania na ssri/ndri np grzybów, papierow i stymulantow (chodzi mi tu o ndri)? Jedni mowia ze zmniejsza efekt , inni ze mozna zespolu serotoninowego dostac.
  • 1530 / 9 / 0
Z tego co pisze w wątku o zespole S. to grzybki, kwasy powinno być ok, tylko trzeba więcej. Na erowidzie też podono takie komentarze. Stymulantow nie powinno sie brac, amfetamina jest iMao. Jednak tutaj musieli by Ci odpowiedziec eksperci od stymulantow. Od siebie napize, ze kiedys o tym nie wiedzialem. Chlalismy na umór, potem padł pomysł białego. Chyba dwa,trzy(?) giety na 5 osób. Nic mi nie było, a bylem jeszcze po małej dawce xanaxu. Faza nawet jakas takas lepsza byla, bo amf nie lubie. Tyle co ja wiem, ale co mi sie z mozgiem porobilo to juz tylko on wie ;)
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
z ssri amf sie zajebiscie komponuje, nie wiem tylko jak to wyglada przy inhibitorach dopaminy jak bupropion
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
feta nawet w duzych ilosciach nie zaszkodzila mi na fluo ani na sertralinie tak samo koks wiec na ssri chyba nie ma co sie bac ...
ale nalezy sie przygotowac ze 2-3 dni znika dzialenie ssri ale potem wraca z podwojnym impetem przynajmniej u mnie ;)
===
p.s. koksu i fety zjadlem wiecej podczas brania ssri niz przed przez cale dlugie zycie :D "w celach naukowych" po czym podziekowalem i nie zaluje doswiadczen :D pomogly mi chyba najbardziej feta -zrozumic w czym mam problem i ze depresja jest tylko wynikiem moich problemow a bez zwalczenia przyczyn nic nie da leczenie depresji ktora jest tylko wynikiem
oraz jeszcze bardziej sie uspokoic - osobiscie kocham dzialenie fety bo czuje sie spokojny zrelaxowany i pelen energii ale nie zeby mnie roznosilo :) ...
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2009 przez ooo, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).