Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 81 / / 0
Nieprzeczytany post autor: waszmosc »
staram sie nie

ale ogolnie nie widze problemu, na chuj gadac innym glupoty, jak mozna do siebie %-D
Uwaga! Użytkownik waszmosc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Trzy male browarki dziennie(0.33) przed obiadem zeby nozna bylo zjesc to co moja zona ugotuje :'( Nie na serio to sa takie tygodnie gdzie laduje po kilka piwek lub dwie setki wodki dziennie przed obiadem a potem sa tygodnie ze nic sie nie napije. Picie do lustra moze ci wyjsc na zdrowie oczywiscie jesli to nie beda duuze ilosci.
America's C.R.E.A.M. team
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Parvati »
To jak ta twoja zona gotuje ze sie musisz znieczulac przed obiadem? 8-(
“Whether drugs lead to illumination or degradation depends on the spirit in which one takes them.”
  • 99 / 1 / 0
chleje piwka sam...bo zaczynają mnie wkurwiac uwagi od innych że "za dużo" .....taaa lubie sie napierdolić i siedzieć przed kompem :wall:
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Ejj no browarek w samotności przed kompem, tv, albo samym sobą - spoko. Przecież to nic złego ja pierdziele. Browar ma to do siebie, że można go prawie w każdej sytuacji wypić i nie będzie nikt się krzywo patrzył, i za szybko też się nie najebiesz, i dobry jest. Same plusy ^_^
Z wódzią już inaczej jest troszkę. Przynajmniej u mnie, ale to zależy od indywidualnego stosunku. Wódki nie piłem nigdy sam, bo raczej jest to towarzyski napitek (votka connection people) i głównie w sprawdzonym gronie, gdzie wszelkie wybryki są kontrolowane i wybaczane ;]
Jednak wiadomo, że i ją się pije wszędzie tam gdzie jakaś imprezka jest no, więc wtedy czeba sie troszkę bardziej pilnować ;-)

Haah dobry patent z tym skypem. Słyszałem o tym, ale jeszcze nie próbowałem. Za to jak się skypa nie ma, albo akurat nie ma z kim i tyklo lusterko zostaje? Bywa i tak, uważać trzeba tylko, żeby nie próbować przepić tego drugiego, bo ciężkie zawody mogą być :o)
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
Browar ma to do siebie, że można go prawie w każdej sytuacji wypić i nie będzie nikt się krzywo patrzył, i za szybko też się nie najebiesz, i dobry jest. Same plusy ^_^

jednym nie ale czternastoma już tak ,ja plusów nie widzę w piciu piwa ,dla mnie to jest męczarnia coś takiego jakby kara za grzechy .
  • 463 / 10 / 0
browar przy gierce/forum to supersprawa
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Hanka pisze:
Browar ma to do siebie, że można go prawie w każdej sytuacji wypić i nie będzie nikt się krzywo patrzył, i za szybko też się nie najebiesz, i dobry jest. Same plusy ^_^

jednym nie ale czternastoma już tak ,ja plusów nie widzę w piciu piwa ,dla mnie to jest męczarnia coś takiego jakby kara za grzechy .
No coś ty?! Kiedy zaczynałem w ogóle pić alkohol, to wtedy strasznie nei przepadałem za pifkiem. Waliło się paciany i czystą, ale z czasem jakoś kubki smakowe uległy przyzwyczajeniu i teraz bez bro ani rusz :-D
Też nie chodzi mi tu o to, żeby browarem się najebać, bo tego zbytnio nie lubię. Strasznie na 2gi dzień mnie łeb boli, po wódzie nawet aż tak strasznie nie jest. Kulturnie wypić se po 5 pifek, albo po 8 i bedzie :cheesy:
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Parvati pisze:
To jak ta twoja zona gotuje ze sie musisz znieczulac przed obiadem? 8-(
Zle nie gotuje. Tylko zartowalem. Obecnie jestem na methadonie i czasem po prostu nie mam smaka na jedzenie/nie moge jesc. Alkohol mi ten smak do jedzenia wraca.
America's C.R.E.A.M. team
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
jebac piwko. konkretnie zakupic 200 gram zoladkowej mietowej ablo zwykle zrobic z tego 3 drinki i jest milo. a jak oddech odwieze :D
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.