Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
[Metkat, powidoki i halucynacje - jon]
Od jutra rzucam.
hustlin'
mi chyba wrocilo psychoze pofetowa .. takie mam odczucie
Z duzo wiekszym natezeniem ze ktos chce mnie zabic
przeczytalem ze po metkacie czesto wystepuje paranoja ze ktos chce cie zatruc.... ja bylem pewny tego ze taki ziomek z ktorym tez czesto wale metkata dodaje mi jakas trutke do wody,octu,nadmanganianu zawsze wylewalem/wyrzucalem co mi podawal a potem nabieralem sobie wszystko sam po kryjomu, mialem tez 100%pewnosc ze inny typek chce mnie zatruc rtecią ktora niby dodawal do napojow/piwa itp a teraz oczom nie wierze ze to jedna z pczatkowych parnaoi po naduzywaniu metkata.. potem nastepuja psychozy
Naduzywanie metkata w wiekszosci przypadkow prowadzi do mysli przestepczych taikch naprawde hardcorowych np. gwalt , zabojstwo ( takiego czegos akurat nie mam naszczescie )
W niektorych przypadkach prowadzi do narastajacej w strasznym tempie agresji
Naduzywanie metkatu podobno odmurzdża czlowiek robi sie z dnia na dzien coraz bardziej tepy
Co o tym myslicie ??? doswiadcza ktos z was ktorys z tych rzeczy ?? u mnie psychoza pofetowa powrocila+ ta paranoja metkatowa ktora prowadzi do psychozy metkatowej lol
Jeden koles ktory tez cpa codziennie jest wlasnie kurewsko nerwowy , wszyscy urwali z nim kontakty bo koles zachowuje sie jak zdrowo pierdolniety
Ci co cpaja codziennie w duzych ilosciach niech sie wypowiedza na ten temat, czy doswiadczaja jakas z tych rzeczy
a opiate_warrior zyje jescze?? moze wpierdlu juz siedzi przez metkata
twoje schizy wcale nie dziwią, tym bardziej, ze miales ostrzejsze mitingi z panią A. no i skutkowały jazdami.
też przechodziłem psychozę poamfetaminową, pierwsze dwa razy z metkatem (pitym, bez benzo) były bardzo poprawne, ale zjazd był bardziej dokuczliwy niż opisują juzerzy bez fetowej przesłości na bańce. widzisz juz powiązanie?:P aaaa a jak pukałem metkat, zajadając klonami, było wykurwiście i bezlękowo after.
ciekierałt siekiera sera sera sera telmi kesera uuuuuuuu bamboleo benhaker
Na początek jadłem akodin na psyche ale to powodowało u mnie lęki przed kontaktami z ludźmi i dziwne myślenie więc odpadło
Potem metkat ..po pierwszym razie nic się nie zmieniło po drugim też nic po trzecim i poczwarnym brałem w od stepach co tygodniowych i potem zacząłem zauważać dziwne zachowania i zmiany w osobowość
-na tępe lub męczące pytania (młodszego rodzeństwa szczególnie)reaguje bardzo agresywnie po prostu denerwuje mnie to w juha
-stałem się bardziej spontanicznym i ruchliwym
-pewność i ocena samego siebie się poprawiła
-Zrobiłem się bardzo stanowczy ,i nie zastanawiam się już długo jak jakaś pizda
-Jak by to ująć ....moje zachowanie wyraża więcej emocji i nie przewidywalnych zachować
-Mało się stresuję ....szczególnie to zauważyłem jak zagadałem do zajebistej dupy ,a kiedyś miałem stresa jak gadałem z bardzo ładnymi
-Humor mi się wyostrzył i mam ochotę cały czas robić żarty
-Przy wyobrażaniu sobie róznych rzeczy obrazy widzę jasno i wyraźnie z najmniejszymi szczegółami
Jak wcześniej kolega opisał są myśli przestępcze ale nie takie hardcorowe ,jeśli chodzi o naukę i zapamiętywanie to bez zmian
Opisałem to tak miej więcej swoimi słowami ,ogólnie to jest na plus ..tylko tolerka rośnie ale i tak będę dla utrzymania kuracji pił 3 razy w miechu kota ...tylko droga trochę ta kuracja
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/ba3036f0-5418-42c8-9d18-cd7d4afed2f4/316407280_457274469902504_6698726762484338373_n.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20251009%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20251009T135402Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=378970a3b80ea36e7701b332abc3ddb23aad5e11186546739e97f921b4393cd5)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mjpregnancy.jpg)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie
Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/brussels_police3_0.jpg)
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki
Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmj22.jpg)
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść
Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.