Warto pomagać.
Niewątpliwie szkodliwość kavy kavy w porównaniu do chociażby alkoholu jest gigantyczna ;/.
Protestujcie Warszawiacy, póki jeszcze możecie.
ksionc pisze:UPR jest za legalizacją miękkich narkotyków wiec warto iść na wybory aby na nich zagłosowaćDiviner Sage pisze: KURWA proponuje zapierdalac juz teraz na wiejska z koktajlami mołotowa, siekierami motykami i huj wie czym jeszcze !!! ZAbije tych kurwa zjebów pierdolonych, ni9gdy juz kurwa nie pójde na wybory ! Jebane kurwa szmaty
Przecież głupie ćpuny głosują na "liberałów" z PO bo tak im każe TVN a nie mogli znaleźć na liście ĘĄ.
Albo przeczytajcie o tym niedługo w superexpressie, "powiedzą jak jest" :D
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
za kazde nasionko powoju, ktorego nie zjem przez ta pierdolona ustawe, jedna kulka dla jednego ze skurwych synow.
nie w glowe, nienie. nie w brzuch, nie w klate.
raczej w biodro, czy cos.
niech pamieta
no kurwy nie ludzie, plakac mi sie chce ;(
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Że je zamkną każdy chyba wiedział, w sumie to ja na to srałem.. ale Szałwie chciałem sobie kiedyś zapalić, a tu widze, napalone <_<
Mieli zlegalizować traffkę - niedługo za jej posiadanie będzie tu kara śmierci.
Ktoś wie na kiedy przewidziane jest pierwsze czytanie tej poronionej nowelizacji ? Bo z tego co czytam to po pierwszym czytaniu jeszcze jest kilka(naście) dni zanim ustawa zostanie zaktualizowana. Swoją drogą może dałoby radę zrobić jakieś veto ludowe czy coś w ten deseń?
Może gdyby stworzyć 'własną nowelizację' tejże ustawy i zebrać te 100 000 podpisów to zrobiłby się większy burdel w sejmie i nowelizacja opóźniła by się lub nawet udało by się wywrzeć jakieś korzystne zmiany względem tego proponowanego gówna...
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.