Warto pomagać.
Niewątpliwie szkodliwość kavy kavy w porównaniu do chociażby alkoholu jest gigantyczna ;/.
Protestujcie Warszawiacy, póki jeszcze możecie.
ksionc pisze:UPR jest za legalizacją miękkich narkotyków wiec warto iść na wybory aby na nich zagłosowaćDiviner Sage pisze: KURWA proponuje zapierdalac juz teraz na wiejska z koktajlami mołotowa, siekierami motykami i huj wie czym jeszcze !!! ZAbije tych kurwa zjebów pierdolonych, ni9gdy juz kurwa nie pójde na wybory ! Jebane kurwa szmaty
Przecież głupie ćpuny głosują na "liberałów" z PO bo tak im każe TVN a nie mogli znaleźć na liście ĘĄ.
Albo przeczytajcie o tym niedługo w superexpressie, "powiedzą jak jest" :D
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
za kazde nasionko powoju, ktorego nie zjem przez ta pierdolona ustawe, jedna kulka dla jednego ze skurwych synow.
nie w glowe, nienie. nie w brzuch, nie w klate.
raczej w biodro, czy cos.
niech pamieta
no kurwy nie ludzie, plakac mi sie chce ;(
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Że je zamkną każdy chyba wiedział, w sumie to ja na to srałem.. ale Szałwie chciałem sobie kiedyś zapalić, a tu widze, napalone <_<
Mieli zlegalizować traffkę - niedługo za jej posiadanie będzie tu kara śmierci.
Ktoś wie na kiedy przewidziane jest pierwsze czytanie tej poronionej nowelizacji ? Bo z tego co czytam to po pierwszym czytaniu jeszcze jest kilka(naście) dni zanim ustawa zostanie zaktualizowana. Swoją drogą może dałoby radę zrobić jakieś veto ludowe czy coś w ten deseń?
Może gdyby stworzyć 'własną nowelizację' tejże ustawy i zebrać te 100 000 podpisów to zrobiłby się większy burdel w sejmie i nowelizacja opóźniła by się lub nawet udało by się wywrzeć jakieś korzystne zmiany względem tego proponowanego gówna...
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.