Warto pomagać.
Niewątpliwie szkodliwość kavy kavy w porównaniu do chociażby alkoholu jest gigantyczna ;/.
Protestujcie Warszawiacy, póki jeszcze możecie.
ksionc pisze:UPR jest za legalizacją miękkich narkotyków wiec warto iść na wybory aby na nich zagłosowaćDiviner Sage pisze: KURWA proponuje zapierdalac juz teraz na wiejska z koktajlami mołotowa, siekierami motykami i huj wie czym jeszcze !!! ZAbije tych kurwa zjebów pierdolonych, ni9gdy juz kurwa nie pójde na wybory ! Jebane kurwa szmaty
Przecież głupie ćpuny głosują na "liberałów" z PO bo tak im każe TVN a nie mogli znaleźć na liście ĘĄ.
Albo przeczytajcie o tym niedługo w superexpressie, "powiedzą jak jest" :D
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
za kazde nasionko powoju, ktorego nie zjem przez ta pierdolona ustawe, jedna kulka dla jednego ze skurwych synow.
nie w glowe, nienie. nie w brzuch, nie w klate.
raczej w biodro, czy cos.
niech pamieta
no kurwy nie ludzie, plakac mi sie chce ;(
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Że je zamkną każdy chyba wiedział, w sumie to ja na to srałem.. ale Szałwie chciałem sobie kiedyś zapalić, a tu widze, napalone <_<
Mieli zlegalizować traffkę - niedługo za jej posiadanie będzie tu kara śmierci.
Ktoś wie na kiedy przewidziane jest pierwsze czytanie tej poronionej nowelizacji ? Bo z tego co czytam to po pierwszym czytaniu jeszcze jest kilka(naście) dni zanim ustawa zostanie zaktualizowana. Swoją drogą może dałoby radę zrobić jakieś veto ludowe czy coś w ten deseń?
Może gdyby stworzyć 'własną nowelizację' tejże ustawy i zebrać te 100 000 podpisów to zrobiłby się większy burdel w sejmie i nowelizacja opóźniła by się lub nawet udało by się wywrzeć jakieś korzystne zmiany względem tego proponowanego gówna...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.