Ja akurat nie lubie dopaminergików (amfetamina, metkat) bo czuje na nich często wachania nastrojów (nie mam zjazdów jako takich, ale odczuwam falowo utrate sensu życia). System dopaminergiczny jest rozbudowany i działanie jednego leku może nie świadczyć o działaniu innego. Najlepiej sprawdz jak działa na ciebie fuka (a najprosciej, jak nie masz dostepu do dobrej zrób sobie metkat - to dziecinnie proste - te opisy na h sa troche przekombinowane).
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
ale szybko zrezygnowalem z fluo bo czulem sie jak szczesliwy bezuzteczny idiota ... bo nic mi sie nie chcialo robic sensownego (tylko zabawa w glowie) pomimo ze fluo bylo szatansko fajne to jednak zablokowalo mnie kompletnie
taka sielanka do tego stopnia ze jak mi wpadla kartka od sasiadki ze mi auto rozwalila to przeczytalem i poszedlem dalej spac a wybralem sie do niej dopiero po dobie bo wczesniej jakos mi sie nie chcialo i mi nie zalezalo ...
NiezdrowyAntoś pisze: wczoraj wieczorkiem zwiekszylem sobie dawke anafranilu wbrew debilnemu psychiatrze z 75mg do 150mg ]niesamowicie nieprzyjemne napiecie miesni nog[/b] takie napiecie mialem za dzieciaka jak szybko roslem, bardzo drazniaca sprawa, cala noc to trwalo az do przebudzenia, musialem napinac jakos nogi zeby to nieprzyjemne uczucie jakby zagluszyc, ciekawa sprawa bo jest to moj jakby najpowazniejszy efekt uboczny jaki spotkal mnie przy braniu antydepresantow
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.