Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: Może tak jak w żarówce jakimś pilniczkiem albo kamieniem do ostrzenia noży. Jeżeli masz, to możesz też wziąć takie okrągłe pilniczki które można zamontować na końcu wiertarki i powoli wywiercać tam dziurę.
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
[ external image ]
(http://img373.imageshack.us/my.php?imag ... 207ho5.jpg)
Jezus pisze: Może tak jak w żarówce jakimś pilniczkiem albo kamieniem do ostrzenia noży. Jeżeli masz, to możesz też wziąć takie okrągłe pilniczki które można zamontować na końcu wiertarki i powoli wywiercać tam dziurę.
Kura pisze: Mam dosyć grubą szklaną kulę. Jak zrobić w niej dziurę na cybuch?
Przepal to zapalniczką żarową lub najlepiej palnikiem butanowym.
[ external image ]
brusdz pisze:
Przepal to zapalniczką żarową lub najlepiej palnikiem butanowym.
Po dzisiejszym robię przerwę
Do przepalenia tak grubego szkła trzeba mieć fachowy sprzęt.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.