Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Ja miałem (i mam) co do psychodelików zawsze taką postawę , że biorę , żeby przeżywać i doświadczać pod wpływem substancji psychodelicznych czegoś niezwykłego , niepowtarzalnego czego nie przyżyło to tysiące zdolniejszych , bardziej szczęśliwszych ode mnie ludzi...Do opiatów zaś raczej nie przyjmowałem ,żadnej filozofii , poprostu jak dla mnie życie bywa zbyt okrutne , dlatego szukałem w nich ucieczki i zapomnienia ...
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 37 / 3 / 0
Ja jaram bo lubie i nie obchodzi mnie to czy jestem przez to ćpunem czy nie
Dla mnie ćpun to osoba waląca klej albo dająca po kanałach... a taki co se jara zielsko to normalny ziomek...
Uwaga! Użytkownik Marichuanaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yaishi »
Samo dobro człowiekowi nie starczy, czyli zwalam na Żeromskiego.
nie bierz moich postów zbyt serio, proszę <3
  • 1169 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Marichuanaa pisze:
Ja jaram bo lubie i nie obchodzi mnie to czy jestem przez to ćpunem czy nie
Dla mnie ćpun to osoba waląca klej albo dająca po kanałach... a taki co se jara zielsko to normalny ziomek...
Ty jesteś debil i "elo ziomek" nie ćpun.
Skasuj konto na tym forum.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 8 / 0
Jaką filozofię dorabiacie sobie do ćpania ?
zadnej, cpam bo jestem niezdrowy na umysle i dlatego zeby zabic czas :-)
Sun Was High (So Was I)
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sKooN »
Palę bo lubię i z buntu przeciw choremu społeczeństwu, jebać babilon i religię pieniądza. Mówiąc to nie nawiązuje do rastafarianizmu (chociaz ten pogląd najbardziej mi osobiści odpowiada), każdy kto widzi bezsens wyścigu szczórów powinien wiedziec o co cho.
Uwaga! Użytkownik sKooN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
każdy kto widzi bezsens wyścigu szczórów powinien wiedziec o co cho.
Młody chyba jeszcze jesteś.... Mam skromna dziewczynę która "nie dba" o materializm... ale jak spimy w apartamencie to nie narzeka ;) mam koleżankę co "pierdoli wyscig szczórófff i złote klamki" ale 700zł za 1 zabieg laserowy daje... itd. itp. hipokryzji na tym swiecie nie brakuje, naprawde ;D

A co do filozofii.. mam po-2-ną zabawę kręci mnie chemia i poprawianie netowych bzdur a jeszcze bardziej efekty(produkty) ;D
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »

Młody chyba jeszcze jesteś.... Mam skromna dziewczynę która "nie dba" o materializm... ale jak spimy w apartamencie to nie narzeka ;) mam koleżankę co "pierdoli wyscig szczórófff i złote klamki" ale 700zł za 1 zabieg laserowy daje... itd. itp. hipokryzji na tym swiecie nie brakuje, naprawde ;D

czyli skoon jest jeszcze za młody, by też zostać hipokrytą? jeszcze się nie poddał, czy co?

moim zdaniem można spokojnie pierdolić wyścig szczurów i mieszkać w porządnym mieszkaniu
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Proste.
Ja też pierdole wyścigi, ale jeśli chodzi o coś na prawdę ważnego dla mnie, to cena nie gra roli.
I'm broken.
  • 3127 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
"Ćpam" bo jestem cholernie ciekawy, do czego zdolny jest mój mózg pod wpływem danych substancji (gustuję tylko w psychodelikach). Po spróbowaniu LSD zapewne dojdzie kolejny powód - niespotykane wcześniej poczucie piękna, synestezja etc. A co do filozofii - "wszystko jest dla ludzi".
High, how are you?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.