Dla mnie ćpun to osoba waląca klej albo dająca po kanałach... a taki co se jara zielsko to normalny ziomek...
Marichuanaa pisze: Ja jaram bo lubie i nie obchodzi mnie to czy jestem przez to ćpunem czy nie
Dla mnie ćpun to osoba waląca klej albo dająca po kanałach... a taki co se jara zielsko to normalny ziomek...
Skasuj konto na tym forum.
Jaką filozofię dorabiacie sobie do ćpania ?
każdy kto widzi bezsens wyścigu szczórów powinien wiedziec o co cho.
A co do filozofii.. mam po-2-ną zabawę kręci mnie chemia i poprawianie netowych bzdur a jeszcze bardziej efekty(produkty) ;D
Młody chyba jeszcze jesteś.... Mam skromna dziewczynę która "nie dba" o materializm... ale jak spimy w apartamencie to nie narzeka ;) mam koleżankę co "pierdoli wyscig szczórófff i złote klamki" ale 700zł za 1 zabieg laserowy daje... itd. itp. hipokryzji na tym swiecie nie brakuje, naprawde ;D
czyli skoon jest jeszcze za młody, by też zostać hipokrytą? jeszcze się nie poddał, czy co?
moim zdaniem można spokojnie pierdolić wyścig szczurów i mieszkać w porządnym mieszkaniu
Ja też pierdole wyścigi, ale jeśli chodzi o coś na prawdę ważnego dla mnie, to cena nie gra roli.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.