ODPOWIEDZ
  • 51 / 1 / 0
Tak jak w temacie[ external image ]

Ja tam będe :cool: Ale o ćpaniu to nie ma mowy,jedynie alko.
ALe ! Koncert zapowiada się na naprawdę niepowtarzalny :-)
niegdyś Anthony20
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Chuj widać na tym plakaciku.

Koncert 13.12.2008r we wrocławskiej Hali Stulecia
Bilety 59 zł, przedsprzedaż - 69 zł, w dniu koncertu - 80 zł

Nie znam illusion, ale na te 3 pozostałe kapele chętnie bym się przejechał i może pojade.
Zobacze ile wypłaty dostane. No i jak to? Bez ćpania na koncert? %-D
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: anthony »
xxxzzzxxx pisze:
Chuj widać na tym plakaciku.

Koncert 13.12.2008r we wrocławskiej Hali Stulecia
Bilety 59 zł, przedsprzedaż - 69 zł, w dniu koncertu - 80 zł

Nie znam illusion, ale na te 3 pozostałe kapele chętnie bym się przejechał i może pojade.
Zobacze ile wypłaty dostane. No i jak to? Bez ćpania na koncert? %-D
ładnie widać to co istoten,a o biletach to mogłem też napisać w sumie.
Z tego co kojarzę Twoje gusta rockmanie to illusion przypadnie Ci do gustu :-) Zakurwista kapela,lata 90%,polski grunge,nieraz nawet ostrzej.Polecam poszukać w sieci(jakby co to mam torrencika z torrenty.org ;-) ).Ja ich słucham dopiero od kilku dni i przezajebiście mi się podobają :-)
a na koncert wpadaj koniecznie będzie zajebisty na bank,można by się nawet spotkać,może w sumie coś tam mógłbym sobie przyćpać delikatnie żeby pewne osoby nie widziały tego,hmm ^_^
niegdyś Anthony20
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.