[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
inmda pisze: Dla ciekawych dodam, ze propranolol dodatkowo blokuje konwerscje T4 do T3.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
1. brak snu zupelny po przyjeciu leku
2. haluny podobne do deliriantow
3. olbrzymi strach, wynikajacy z halunow przez co serce napierdalalo mi jak oszalale
4. uczucie ogromnego cisnienia w czasce
5. szum/pisk w uszach
dawka 1 tab. 50mg
jak ktos wie dlaczego tak zadzialalo, to niech napisze, ja w to nie wnikalem
podobno to bardzo dobry lek, a lekarz moj stan zrzucal na chorobe(?), oczywiscie przestalem brac i wszystko bylo w porzadku, przestalem tez chodzic do tego "lekarza".
Hey ho, here we go
Ever so high.
Lekarz się więc chyba nie mylił. Może wziąłeś przez przypadek inne tabletki?
W sumie mogłoby to być uczulenie, ale nie wiem, czy można być na to uczulonym.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.