[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
inmda pisze: Dla ciekawych dodam, ze propranolol dodatkowo blokuje konwerscje T4 do T3.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
1. brak snu zupelny po przyjeciu leku
2. haluny podobne do deliriantow
3. olbrzymi strach, wynikajacy z halunow przez co serce napierdalalo mi jak oszalale
4. uczucie ogromnego cisnienia w czasce
5. szum/pisk w uszach
dawka 1 tab. 50mg
jak ktos wie dlaczego tak zadzialalo, to niech napisze, ja w to nie wnikalem
podobno to bardzo dobry lek, a lekarz moj stan zrzucal na chorobe(?), oczywiscie przestalem brac i wszystko bylo w porzadku, przestalem tez chodzic do tego "lekarza".
Hey ho, here we go
Ever so high.
Lekarz się więc chyba nie mylił. Może wziąłeś przez przypadek inne tabletki?
W sumie mogłoby to być uczulenie, ale nie wiem, czy można być na to uczulonym.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.