[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
inmda pisze: Dla ciekawych dodam, ze propranolol dodatkowo blokuje konwerscje T4 do T3.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
1. brak snu zupelny po przyjeciu leku
2. haluny podobne do deliriantow
3. olbrzymi strach, wynikajacy z halunow przez co serce napierdalalo mi jak oszalale
4. uczucie ogromnego cisnienia w czasce
5. szum/pisk w uszach
dawka 1 tab. 50mg
jak ktos wie dlaczego tak zadzialalo, to niech napisze, ja w to nie wnikalem
podobno to bardzo dobry lek, a lekarz moj stan zrzucal na chorobe(?), oczywiscie przestalem brac i wszystko bylo w porzadku, przestalem tez chodzic do tego "lekarza".
Hey ho, here we go
Ever so high.
Lekarz się więc chyba nie mylił. Może wziąłeś przez przypadek inne tabletki?
W sumie mogłoby to być uczulenie, ale nie wiem, czy można być na to uczulonym.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.