Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
2. W ostateczności połykać ;).
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
btw
Ale do ust wchodzi niecały jeden liść 30/12cm.
Ogolnie spokoj, mozna posiedziec i pomyslec o tym i owym.
Nie było intensywnie, ale cos sie działo. Żadnych fajerwerków, podwyższona wrażliwość na światło i lepszy odbiór dźwięków. Ogólne wyluzowanie, głebszy wgląd w siebie, stan w sam raz do medytacji. Dosyć łatwo odpływałem myśląc sobie o tym i o tamtym. Ponadto dziwne uczucie "celowości" tego co robię, poczułem np. w pewnym momencie potrzebę pójścia do kuchni i nałożenia sobie porcji lodów... i to było dobre, jakby z góry ustalone i zgodne z jakimś wyższym porządkiem. Nie bardzo wiem jak to oddać slowami.
Nie narzekam, podoba mi się to i będę kontynuował eksperymenty z żuciem.
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
ile liści polecacie na początke tak żeby nie było zbyt ostrych jazd. zeby zobczyc jak działa szałwia.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
i juz nie mordowac tego forum swoją psychozą
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.