Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Ja radzę uważać na miks z fetą. Tzn. jeśli dawka fety jest odpowiednia to wszystko ok i jest bardzo miło. Jednak jeśli wzięło się za dużo fety to próba łagodzenia działania fety GBLem w większych dawkach może dać wynik odwrotny do zamierzonego. Każda dawka G złagodzi efekt działania A na jakiś czas, jednak gdy przestaje działać zaczyna się nadmierna stymulacja - nasilona tachykardia, ucisk w klatce piersiowej, twarz na przemian blada i buraczana. I paranooojaaa. To nic fajnego.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buzker »
a jakieś interakcje z ssri są możliwe? wydaje mi się ze nie ale sumienie nakazuje mi się upewnić :P

edit: interakcji nie zaobserwowałem.
Ostatnio zmieniony 21 września 2008 przez Buzker, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszystko należy powiedzieć tak prosto jak się da ale nie prościej."

http://www.diva.info.pl/ <- GieBLowe radyjko internetowe Rossgłośnia, w fazie testów, zapraszamy (chwilowo radio nie działa, szukamy dobrego hostingu ;))
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: explotion »
to trzeba rozcieńczyć w wodzie 3ml przy wadze 90 starczy na pierwszy raz?
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
Rozcieńczaj rozcieńczaj, bo to jebana chemia. 3 ml jak na pierwszy raz może okazać się za dużo nawet przy wadze 90 kg. Ja bym proponował na początku 1,5 ml. Przecież zawsze można dorzucić :cheesy: .
adhsive@safe-mail.net
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alfa7 »
Rozcieńczaj rozcieńczaj, bo to jebana chemia. 3 ml jak na pierwszy raz może okazać się za dużo nawet przy wadze 90 kg. Ja bym proponował na początku 1,5 ml. Przecież zawsze można dorzucić
Zdecydowanie 1,5 ml ! Po 3 ml wymioty, nudnośc, sen i później fatalne samopoczucie
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Po 5ml jest spoko :)
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 985 / 92 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
ja wczoraj wypilem nie wiem, moze z 3ml, na raty. bylo dobrze ( ale ciagle malo :D ) chyba ktos tu kiedys pytal czy dzie przechowac gbl w zelatynowych kapsułkach. Idzie. Zmiesci sie 1.5-2ml. ale z racji wyciekania roztworu ( bo nie jest to szczelne zbytnio ) radzilbym w tym samym dniu to zjesc. Jak jest po tych 5ml? kontaktujesz? Czy ciezko z kims pogadac.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Po 5ml nie kontaktuje, mam halucynacje, zajebistą euforie i głupie pomysły (np. puknięcie tramalu) :)
Ale niestety trwa to niedługo bo po jakimś czasie zapadam w bardzo twardy sen.
Czasem fajnie jest się tak zajebać %-D
Ostatnio zmieniony 14 października 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: explotion »
Dzieki za pomoc mam jeszcze jedno pytanie pic to na pusty żołądek?
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buzker »
explotion pisze:
pic to na pusty żołądek?
Z własnych i znajomych obserwacji wynika że na pusty żołądek działa mocniej.
"Wszystko należy powiedzieć tak prosto jak się da ale nie prościej."

http://www.diva.info.pl/ <- GieBLowe radyjko internetowe Rossgłośnia, w fazie testów, zapraszamy (chwilowo radio nie działa, szukamy dobrego hostingu ;))
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.